Arrangementer

Arrangementer året rundt

Temaaftener, skovture, familiemiddage, hverdage eller weekend - vi har et bredt udvalg af arrangementer hele året. Uanset årstid er det en fantastisk naturoplevelse at besøge Rold StorKro. Lad jer endeligt friste af nogle alle nedenstående arrangementer.
 


Arrangementer på Rold StorKro

Hos Rold StorKro vil vi gerne vise områdets smukke natur frem. Derfor afholder vi jævnligt arrangementer, hvor vi enten går i området eller nyder vores fantastiske udsigt. Med alt fra vinoplevelser til gåture i Rold Skov så har vi med sikkerhed også et arrangement til dig.

Madoplevelser året rundt

På Rold StorKro afholder vi ofte spændende arrangementer passende til årstiden. Nogle af vores mest populære temaaftener er vores vildtfestival, kokketræf eller søndagsmiddagen.

Ønsker du en familiemiddag eller en aften med de tætteste venner, så er vores søndagsmiddag lige noget for dig. Inviter derfor dine nærmeste med til en hyggelig aften i smukke omgivelser så lover vi, at maden er af højeste kvalitet.

Vi afholder året rundt guidede ture i Rold Skov, hvor vi efterfølgende serverer frokost for vores gæster. Gåturen er populær, da Rold Skov er et af Danmarks smukkeste områder. Dette vil vi gerne kombinere med god mad i restauranten og godt selskab på Rold StorKro.

Med alt fra påskefrokoster til krondyrsmiddag har vi et stort udvalg af forskellige arrangementer, hvor vores kokke vil sørge for mad af højeste kvalitet.

Vinaften i Nordjylland

Er du glad for god vin og lækkert kød? Så afholder vi jævnligt temaaftener som Alverdens vin, hvor vi med kompetente fagfolk tager rundt i alverdens vinlande. Vinen er nøje udvalgt, så de forskellige smagsnuancer passer til vores 5 retters verdens menu. Tag derfor din familie eller bekendte med til en vin- og madoplevelse i sent vil glemme.

Kroophold midt i naturen

Ønsker du at kombinere din madoplevelse med en overnatning hos Rold StorKro, så er dette også muligt. Med vores lækre morgenbuffet er du sikret en god afslutning på dit ophold hos os. Om du skal til fest eller holder fødselsdagsmiddag, så kan du kombinere dette med en overnatning på vores flotte værelser.

Om du vil besøge os i hverdagen eller weekenden (weekendophold) er helt op til dig. Hvis du har spørgsmål til nogle af vores arrangementer, må du meget gerne kontakte os på tlf. 98 37 51 00.