Panoramarestauranten

Panoramarestauranten
Vi byder velkommen i Rold StorKros restaurant, Panoramarestauranten, hvor du kan nyde et velsmagende måltid med udsigt over smukke Gravlev Ådal, som snor sig i landskabet. Inkluderet i udsigten er desuden de flotte dådyr, som går i folden foran hotellet.

Restaurant - året rundt
Vores restaurant er åben hele året, hvor der er mulighed for at nyde lige det måltid, du ønsker. Vi tilbyder således både morgenmad, frokost og aftenmenu i restauranten inden for bestemte tidsrum: Der er naturligvis også mulighed for at nyde en kop kaffe/the med kage eller lignende i løbet af dagen, alt efter hvornår, du ønsker det.

Årstid og arrangementer 
Til vores menuer i Panoramarestauranten på Rold StorKro benytter vi os af årstidens friske kvalitetsråvarer. Derfor udskifter vi jævnligt retterne i vores menukort.
 
Vi afholder regelmæssigt spændende specialarrangementer ud fra forskellige temaer, særligt populært er f.eks. vores vildtfestival, kokketræf og søndagsfrokost. Check venligst vores kalender for at se, om der er et af vores mange forskelligartede arrangementer, der tiltaler dig.  

Reservering af bord
Det er altid en god idé at reservere bord, uanset hvilket tidspunkt, du ønsker at besøge restauranten. Ved bordbestilling til samme dag, ring venligst på tlf. 98 375100, ellers benyt gerne dette link:

Gå på opdagelse og se en 360°-visning af bl.a Panoramarestauranten her.