Hvis festen ikke holdes på Rold StorKro

- har det nok været alt optaget!

 
Flere og flere har fundet vej til Rold StorKro, når der skal festes stort eller småt.
De sidste 25 år har Lars Kæp Jensen arrangeret fester af enhver art, fra nogle ganske få gæster til flere hundrede.

På Rold StorKro har vi 6 separate lokaler.
Uanset hvilken størrelse jeres selskab har, kan I altid være sikker på den bedst tænkelige kvalitet, såvel hvad mad, som betjening og omgivelser angår. Vi er kendt for at skabe netop de personlige, hyggelige og afslappede forhold, som gør at alle straks føler sig "hjemme" og godt tilpas.
 




  En god vejledning, og hjælp til at opfylde jeres ønsker, en professionel afvikling af hele forløbet, gør at man som vært kan slappe helt af og nyde gæsterne og festen i fulde drag.
Vi sender med glæde vores selskabsmappe, og vi vil også meget gerne afholde et møde med værtsparret, så vi kan vise vores selskabslokaler frem, give jer et økonomisk overslag og komme med forskellige ideer til afholdelsen af festlighederne, selvfølgelig helt uden forpligtelser.

For at give en ide om vort prisleje har vi lavet nedenstående priseksempel over hvad et hel-aftens arrangement kan koste:
  • Indbydelseskort med kuverter
  • Bus til Rold StorKro og retur efter festen. Indenfor 50 km og ved mindst 45 gæster
  • Velkomst drink: hvidvin med hyldeblomst eller Skovmandspunch
  • Et smukt pyntet bord med blomster og lys, bordkort og menukort til hver gæst.
  • Menu: Se nedenstående kvartals menuer (tillæg for menu fra et andet kvartal kr. 50,00 pr. person)
  • Til middagen serveres husets landvine hvid- såvel som rødvin serveret "ad libitum" samt et glas portvin
  • Frisk kildevand serveret under hele middagen.
  • Kaffe/the med et stykke chokolade
  • Musikanlæg til hygge under middagen og til den efterfølgende dans.

Pris pr. couvert kr. 595,00 (Ved min 25 personer)

2 retters børnemenu (op til 12 år) kr. 135,00 excl. drikkevarer

Se mange flere muligheder og få andre ideer i vores selskabsmappe.

HUSK værtsparret overnatter til 50% af normalprisen. Skal alle gæsterne overnatte, så se et godt tilbud her.
 
Vi tilbyder også Mad ud af huset, hvis festen skal afholdes i egne lokaler.
 
     
 
Januar - februar - marts 2018

Røget laksemousse med rygeost, agurk og små salater
Variation af krondyrkølle, langtidsstegt og braisseret,

hertil pommes rôsti og flødevildt sauce
Æbledessert med frisk æble, syrnet fløde, crumble og æble sorbet
  April-maj-juni 2018

Bagt kuller med lun fiskecreme, tilsmagt med rygeost
Rosastegt svinemørbrad, vendt i hasselnødder, persille-creme og små kartofler
Rørt is med lun hindbærsauce og sprød tuille
     
Juli - august - september 2018

Friteret rødfisk med æble og timian
Helstegt dansk oksefilet, reduceret hønsefond og glaserede løg
Chokoladekage, bærmousse og sorbet
  Oktober - november - december 2018

Rødbede carpaccio med terrine af sprængt and og råsyltede æbler
Filet af gris med fyld af skalotter, svampe og timian, hertil sprød skinke og mild sennepssauce
Kanel marmoreret cheesecake med brændt maranges