Hvis festen ikke holdes på Rold StorKro
- har der nok været alt optaget!
Flere og flere har fundet vej til Rold StorKro, når der skal festes stort eller småt. De sidste 30 år har Lars Kæp Jensen arrangeret fester af enhver art, fra nogle ganske få gæster til flere hundrede. På Rold StorKro har vi 6 separate lokaler. Uanset hvilken størrelse jeres selskab har, kan I altid være sikker på den bedst tænkelige kvalitet, såvel hvad mad, som betjening og omgivelser angår. Vi er kendt for at skabe netop de personlige, hyggelige og afslappede forhold, som gør at alle straks føler sig "hjemme" og godt tilpas. ![]() ![]() ![]() |
En god vejledning, og hjælp til at opfylde jeres ønsker, en professionel afvikling af hele forløbet, gør at man som vært kan slappe helt af og nyde gæsterne og festen i fulde drag. Vi sender med glæde vores selskabsmappe, og vi vil også meget gerne afholde et møde med værtsparret, så vi kan vise vores selskabslokaler frem, give jer et økonomisk overslag og komme med forskellige ideer til afholdelsen af festlighederne, selvfølgelig helt uden forpligtelser. For at give en ide om vort prisleje har vi lavet nedenstående priseksempel over hvad et hel-aftens arrangement kan koste:
NB: Hvis I ønsker en ret fra et andet kvartal vil der være et tillæg på kr. 50,00. Vi forbeholder os dog retten til at servere årstidens grønt til menuen. Husk at: Vi tilbyder bustransport til og fra kroen, indenfor ca. 30 km. Uden beregning, hvis selskabet er på 45 gæster eller flere.
|
|
JULI, AUGUST & SEPTEMBER 2025: Fiskemousse rørt med friske krydderurter hertil sprødt og salater Rosastegt kalveculotte serveret med sensommergrønt og rødvinssauce Olivensyltede jordbær, jordbærsorbet, marengs og fed fløde |
OKTOBER, NOVEMBER & DECEMBER 2025: Fisketerrine a la Rold med sauce på purløg og jordskokkepuré Letsprængt and med grønkål, syltede æbler, stikkelsbær og puffet gris Lakrids panna cotta, hindbær sorbet, tuiles og marengs |
|
JANUAR, FEBRUAR & MARTS 2026: |
APRIL, MAJ & JUNI 2026: Laksesouffle af fersk og røget laks med luftig sauce på fynsk rygeost, hertil lun salat af danske asparges og puré af spinat og grønærter Langtidsstegt sødmælkskalveculotte marineret i hjemmelavet havtorn barbequesauce, hertil serveres en smørmonteret skysauce tilsmagt med bergamotte og råsyltet havtorn Rabarbertærte med bund af hvid chokoladeganache og toppet med henkogte rabarber samt vaniliecreme og syrlig rabarbersorbet |
|