Hvis festen ikke holdes på Rold StorKro
- har der nok været alt optaget!
Flere og flere har fundet vej til Rold StorKro, når der skal festes stort eller småt. De sidste 30 år har Lars Kæp Jensen arrangeret fester af enhver art, fra nogle ganske få gæster til flere hundrede. På Rold StorKro har vi 6 separate lokaler. Uanset hvilken størrelse jeres selskab har, kan I altid være sikker på den bedst tænkelige kvalitet, såvel hvad mad, som betjening og omgivelser angår. Vi er kendt for at skabe netop de personlige, hyggelige og afslappede forhold, som gør at alle straks føler sig "hjemme" og godt tilpas. ![]() ![]() ![]() |
En god vejledning, og hjælp til at opfylde jeres ønsker, en professionel afvikling af hele forløbet, gør at man som vært kan slappe helt af og nyde gæsterne og festen i fulde drag. Vi sender med glæde vores selskabsmappe, og vi vil også meget gerne afholde et møde med værtsparret, så vi kan vise vores selskabslokaler frem, give jer et økonomisk overslag og komme med forskellige ideer til afholdelsen af festlighederne, selvfølgelig helt uden forpligtelser. For at give en ide om vort prisleje har vi lavet nedenstående priseksempel over hvad et hel-aftens arrangement kan koste:
NB: Hvis I ønsker en ret fra et andet kvartal vil der være et tillæg på kr. 50,00. Vi forbeholder os dog retten til at servere årstidens grønt til menuen. Husk at: Vi tilbyder bustransport til og fra kroen, indenfor ca. 30 km. Uden beregning, hvis selskabet er på 45 gæster eller flere.
|
|
OKTOBER, NOVEMBER & DECEMBER 2023 Saltet kammusling og ristede hasselnødder serveret i suppe af bagte jordskokker og løgurter Langtidsstedt ungkvægsfilet fra Himmerland marineret med paradisæblevin og timian hertil sauce Bordelaise Stines chokoladekage; hvid Callebaut chokolade med passionsmousse serveret med passionsfrugt sorbet og signatur chokolade |
JANUAR, FEBRUAR & MARTS 2024 Terrine af Vesterhavs fisk med citrus noter, sprøde flager og salater Rosastegt krondyr inderlår med cremet rosmarinsauce, trøffel-kartoffel og dehydrerede beder Dessert med mazarinkage, passionsfrugt og cremet vaniljeiscreme fra Vebbestrup |
|
APRIL, MAJ & JUNI 2024 Letrøget færøsk laks med crudite, dild, fennikel og salater Langtidsstegt kalveculotte med cremet timiansauce og pommes Anna Rabarberdessert med hvid chokolade, havreknas og kefirsorbet |
JULI, AUGUST & SEPTEMBER 2024 Carpaccio af saltet torsk med basilikumsmayo, tomater, sprøde kerner og salater Filet af dansk kalv med sensommer grønt samt cremet sennepssauce Dessert af sæsonens bær med hyldeblomst og kærnemælk |