Hvis festen ikke holdes på Rold StorKro
- har der nok været alt optaget!
Flere og flere har fundet vej til Rold StorKro, når der skal festes stort eller småt. De sidste 30 år har Lars Kæp Jensen arrangeret fester af enhver art, fra nogle ganske få gæster til flere hundrede. På Rold StorKro har vi 6 separate lokaler. Uanset hvilken størrelse jeres selskab har, kan I altid være sikker på den bedst tænkelige kvalitet, såvel hvad mad, som betjening og omgivelser angår. Vi er kendt for at skabe netop de personlige, hyggelige og afslappede forhold, som gør at alle straks føler sig "hjemme" og godt tilpas. ![]() ![]() ![]() |
En god vejledning, og hjælp til at opfylde jeres ønsker, en professionel afvikling af hele forløbet, gør at man som vært kan slappe helt af og nyde gæsterne og festen i fulde drag. Vi sender med glæde vores selskabsmappe, og vi vil også meget gerne afholde et møde med værtsparret, så vi kan vise vores selskabslokaler frem, give jer et økonomisk overslag og komme med forskellige ideer til afholdelsen af festlighederne, selvfølgelig helt uden forpligtelser. For at give en ide om vort prisleje har vi lavet nedenstående priseksempel over hvad et hel-aftens arrangement kan koste:
|
|
Januar - februar - marts 2022
Rilette af røget kulmule med sprøde kartofler og sauce Verte |
April - maj - juni 2022 Håndpillede rejer i tomatbouillon med tørret tomat og friskost fra ”Kirks” Farseret landkylling, rabarber og agurk samt skilt-sauce Fløderand i nye klæder med polynesisk vanilje og hyben |
|
Juli - august - september 2022 Carpaccio af okse fra Himmerland med skovens svampe og Karl Johan creme Kam af lokal gris med BBQ af stikkelsbær, grillet hjertesalat og sauce Blanquette Fondant med belgisk chokolade hertil en variation af danske æbler og most fra Frugthaven |
Oktober - november - december 2022
Salat af hjemmerøget Vesterhavsfisk serveret med sprøde og syltede jordskokker og pure af danske æbler Helstegt kalvefilet marineret med Cognac og serveret med peberskysauce og vintergrønt |