Hvis festen ikke holdes på Rold StorKro
- har der nok været alt optaget!
Flere og flere har fundet vej til Rold StorKro, når der skal festes stort eller småt. De sidste 30 år har Lars Kæp Jensen arrangeret fester af enhver art, fra nogle ganske få gæster til flere hundrede. På Rold StorKro har vi 6 separate lokaler. Uanset hvilken størrelse jeres selskab har, kan I altid være sikker på den bedst tænkelige kvalitet, såvel hvad mad, som betjening og omgivelser angår. Vi er kendt for at skabe netop de personlige, hyggelige og afslappede forhold, som gør at alle straks føler sig "hjemme" og godt tilpas. ![]() ![]() ![]() |
En god vejledning, og hjælp til at opfylde jeres ønsker, en professionel afvikling af hele forløbet, gør at man som vært kan slappe helt af og nyde gæsterne og festen i fulde drag. Vi sender med glæde vores selskabsmappe, og vi vil også meget gerne afholde et møde med værtsparret, så vi kan vise vores selskabslokaler frem, give jer et økonomisk overslag og komme med forskellige ideer til afholdelsen af festlighederne, selvfølgelig helt uden forpligtelser. For at give en ide om vort prisleje har vi lavet nedenstående priseksempel over hvad et hel-aftens arrangement kan koste:
|
|
JANUAR, FEBRUAR & MARTS 2023 Mousse af hjemmerøget flynder fra ”KYST” med grønne salater og persillepesto Skiver af krondyrkølle med bagt kartoffelmos og flødevildtsauce Belgisk vaffel med skovbærkompot, hertil rørt vaniljeis og chokoladesauce |
APRIL, MAJ & JUNI 2023 Skaldyrskrebinet med ærtepure og peberrodsfløde Grillet filet af dansk gris, puffede svær og legeret sauce med chipotle Kærnemælksfromage serveret med havtornsorbet,-puré og krystalliseret chokolade |
|
JULI, AUGUST & SEPTEMBER 2023 Rillette af letsaltet flynder fra ”KYST” rørt med grønne urter og rygeost Pocheret bryst af dansk kylling hertil sauce af brunet smør og egen sky ”Fuglerede” med kompot af sommerens bær og vaniljeis |
OKTOBER, NOVEMBER & DECEMBER 2023 Saltet kammusling og ristede hasselnødder serveret i suppe af bagte jordskokker og løgurter Langtidsstedt ungkvægsfilet fra Himmerland marineret med paradisæblevin og timian hertil sauce Bordelaise Stines chokoladekage; hvid Callebaut chokolade med passionsmousse serveret med passionsfrugt sorbet og signatur chokolade |