Weekendophold

Weekendophold i Nordjylland

Hvis du vil invitere din partner eller din familie på weekendophold, så er et kroophold hos Rold StorKro en oplagt mulighed for dig og dine nærmeste. Med vores placering lige ved Rold Skov i Nordjylland får I en unik mulighed for at se et af de flotteste skovområder i Danmark.
 
Om du ønsker én overnatning eller to, så er du sikret mad af højeste kvalitet i dit besøg hos os. Vores kokke står altid klar til at lave lækkert mad af årstidens friske råvarer, og vi har et stort udvalg af vine, som passer til vores forskellige menuer. Du kan f.eks. nyde en 3 retters menu i Panoramarestauranten eller nyde vores populære søndagsfrokost efter en gåtur i Rold Skov.
 
Inviter dine nærmeste med på et ophold på Rold StorKro, så sørger vi for, at I får en unik madoplevelse i hyggelige rammer. Vi ved, hvor tiltrængt et afbræk i hverdagen kan være, og vi stræber altid efter at give vores gæster de optimale rammer for en afslappende weekend.

Romantisk kroophold for 2

Vil du gerne invitere din partner på et romantisk kroophold, så er Rold StorKro stedet for jer. Vores flotte omgivelser omkring Rold Skov giver jer de bedste betingelser for en romantisk weekend på vores skønne populære kro. Om I vil bruge dagen på en gåtur i en af Danmarks største og flotteste skove, eller I vil på en kanotur på Lindenborg Å, så har I mulighed for lave mange forskellige aktiviteter under jeres ophold hos os.

Flere af vores weekendophold indeholder også lækre menuer, som I kan nyde i vores forskellige lokaler. Vores Panoramarestaurant giver jer en uforglemmelig oplevelse, hvor I får mad i højeste kvalitet samtidigt med, at I kan nyde den smukke udsigt ud over Gravlev Ådal.

Inviter familien med på weekend

Ønsker du et afbræk i den travle hverdag, og vil du gerne have en weekend med familien, hvor du ikke skal lave andet end at nyde de smukke omgivelser, så er Rold StorKro lige noget for dig.

I har muligheden for at besøge Aalborg og nyde godt af de mange shopping-muligheder i byen. I kan også tage et spil minigolf på vores hyggelige bane med 18 huller. I har nemlig et stor udvalg af forskellige aktiviteter, som hele familien kan deltage i.

Om du er på et romantisk weekendophold med din partner, eller du er på weekendophold med familien, så er du sikret en dejlig weekend i Rold Skov med mad i verdensklasse.

Har du spørgsmål til vores forskellige weekendophold og kroophold, vandreferier eller miniferier, kan du kontakte os på tlf. 98 37 51 00. Vi står altid klar til hjælpe vores gæster, så de får den bedst mulige oplevelse hos os.