Menukort

kl. 18.00 til kl. 20.30

 

Forretter


 Rimmet laks
med urter, syltede sennepskorn, dild, trøffel, urter og sprødt
kr. 165,00

Hummerbisque med stegt fisk

og en tvist. Smagt til med rød karry og basilikum
kr. 155,00

Ising filet

Syltede stikkelsbær, kartoffelskum, soya, hasselnød og brunet smør
kr. 155,00

Klassisk rørt oksetatar

smagt til med finthakket skalotteløg, persille, purløg og estragon
kr. 135,00

 
 

Desserter og ost


Æblekage i nye klæder
med hvid chokolade ganache, æblekompot smagt til med citrontimian, æblesorbet og tuilles
 kr. 145,00

Ris a la mande "a la chef"

hvid chokolade, romsyltet kirsebær, karameliserede mandler og kirsebærsorbet
kr. 145,00

Dulcey cake

Browniebund med ristede hasselnødder og Dulcey ganache (karameliseret hvid chokolade) hertil citron sorbet
kr. 155,00

Udvalg af 4 kvalitets oste

med kompot, gode oliven og sprøde rugkiks
kr. 155,00
 

Hovedretter

Stegt torsk
med syltede beder, grønkål, selleripuré, maltjord og skilt muslingesauce
kr. 325,00

Steak af oksefilet

Serveret med stegt palmekål, saltede mandler, citronpuré, syltede bøgehatte og sennepskorn. Morkelsauce og dagens kartoffel
kr. 385,00

Braiseret svinekæbe

Serveres med urte-mos, selleri, gulerødder, jordskokkechips og rødvinssauce
Kr. 275,00

Dagens vegetarret

Spørg venligst tjeneren
kr. 245,00
 
Allergener, spørg venligst tjeneren.

”Køkkenschefens julemenu”

Isingfilet
Syltede stikkelsbær, kartoffelskum, soya, hasselnød og brunet smør

Sprængt andebryst
Grønkål, syltede æbler, selleri, puffet ris og skysauce

Ris a la mande "a la chef"
hvid chokolade, romsyltet kirsebær, karameliserede mandler og kirsebærsorbet


 kr. 498,00
(mindst 2 couverter)

 


Bestil Bord
 
OBS: Nyt menukort fra den 6/1-25.