Menukort

Køkkenet er åbent fra kl. 18.00 til kl. 21.00

 

Forretter

 

Salat af hjemmerøget kulmule
Persillepuré, sprøde chips og grønne blade.
kr. 155,00

Pocheret økologisk æg

Med vinterkål a la creme, saltede hasselnødder,
comté og croutons
kr. 145,00

Stegt foie gras

Sauce Bordelaise med kalveskank,
ristet brioche, frisk pære og stikkelsbær
kr. 185,00
 
 

Desserter og ost


Lun Belgisk vaffel
Med kompot af røde bær, friskrørt vaniljeis
og hvid chokoladesauce.
kr. 125,00

Crêpes Suzette

Hjemmebagte pandekager, flamberet ved bordet i Cognac /likør og appelsinsauce med ristede mandelflager. Serveret med iscreme og rigelig vanilje
kr. 175,00

Skiver af ”juleost” fra Thise

Bagte valnødder, god honning, ristet pumpernikkel og hybenkompot
kr. 145,00
 

Allergener, spørg venligst tjeneren.
VI STEGER MEDIUM, hvis ikke andet ønskes !

Bestil Bord

OBS: Vi skifter menukort promo marts 2023.

Hovedretter

Vi bruger økologisk grønt og kartofler fra Tranum Naturbrug.

Den grønne
Risotto af perlebyg med hasselnødder, puré af peber og piment d`espelette
kr. 255,00

Dagens fisk

Tilberedt med årstidens garniture
Spørg venligst hvad fisken hedder i dag.
kr. 335,00

Ragout med skiver af krondyr

Serveret med ristede svampe, små pølser og en god bacon
kr. 285,00

Chateaubriand

af dansk kalvemørbrad, trancheret ved bordet.
Med bearnaise og rødvinssauce.
Mindst 2 kuverter
kr. 365,00 pr. kuvert
 
Mandag til og med torsdag
serverer kokkene en ærlig ret fra hverdagskøkkenet
Spørg venligst din tjener
kr. 215,00


Køkkenchefens Sæsonmenu

Salat af hjemmerøget kulmule
Persillepuré, sprøde chips og grønne blade.
-o0o-
Kalvemørbrad
Med bearnaise og rødvinssauce
-o0o-
Lun Belgisk vaffel
Med kompot af røde bær, friskrørt vaniljeis
og hvid chokoladesauce.

kr. 595,00