Menukort

kl. 18.00 til kl. 20.30

 

Forretter

 

 Grønne asparges
Grønne asparges med urtecreme,
skiver af Skagen skinke, sprøde pappadum chips,
salater og revet ost fra Arla Unika
kr. 125,00

Hvide asparges
Hvide asparges med Hollandaise sauce, håndpillede rejer fra Læsø, sprøde croutons og mikro grønt fra Støvring
kr. 185,00

Letrøget vesterhavsfisk
med urtecreme, sprøde flager og salater
kr. 125,00

Stegt jomfruhummer

med tomatkompot og luftig hummerskum
kr. 185,00
 
 

Desserter og ost

Dessert
med sommerens bær, blomster og honning
kr. 125,00

Creme brulee

med borabora vanilje, sprød knas og hindbærsorbet
kr. 125,00

Rabarberdessert

med hvid chokoladeganache, havrecrumble, hvid
chokoladeflager, marengs og kefirsorbet
kr. 145,00

Udvalg af kvalitets oste

med compot og rugkiks
kr. 145,00

Hovedretter

Rørt tatar
Af kalveinderlår med sennepsmayo,
sylterier og salater, hertil grove pommes frites
kr. 275,00

Helstegt kalvefilet

med cremet sauce, med løvstikke og sommergrønt
kr. 275,00

Stegt Helleflynder

med sommerkål, hvide asparges og dild-blanquetsauce
kr. 325,00

Stegt Rokkedahl kyllingebryst

med gulerødder og timiansauce
kr. 275,00
 
Allergener, spørg venligst tjeneren.


KØKKENCHEFENS SOMMERMENU

Letrøget Vesterhavs fisk med urtecreme,
sprøde flager og salater

Helstegt kalvefilet med cremet sauce
med løvstikke og sommergrønt

Dessert med sommerens bær, blomster og honning

3 lækre retter kr. 398,00

 

Bestil Bord
 
OBS: Vi justerer menukortet til pr. 1/7-24.