Menukort

Serveres alle dage fra kl. 18.00 - 21.30

 

Forretter

DAGENS FRISKE FISK

Afhængig af sæson og fangst på torvet
spørg venligst tjeneren
kr. 158,00

ROLD GRIS

Brandade af sprængt Saga gris ( medicinfri )
Ccudite og mayo på estragon
kr. 138,00

 STØBT RYGEOST

med friterede muslinger og agurk
kr. 128,00

SKUMMENDE SELLERISUPPE

Serveres med ”lime pulled” unghanebryst og syrnet fløde
kr. 128,00
 
 

Desserter og ost

SVAMPET DESSERTKAGE
Æblesorbet med timian, æble crumble og æblechips
Kr. 118,00

LETFROSSEN CITRONFROMAGE

med lemoncurd og knas
kr. 118,00

CHOKOLADETÆRTE

Saltkaramel og solbær sorbet
kr. 128,00

HYLDEBÆRSUPPE

Vi plukker selv og serverer med
vanille-is fra Vebbestrup mejeri
kr. 98,00

UDVALG AF VELMODNE ØKOLOGISKE OSTE

fra Thise mejeri. Hjemmebagt knækbrød,
hjemmesylt og henkogt garniture.
kr. 138,00

Hovedretter

 DAGENS FISK
Specielt udvalgt af køkkenchefen og serveret
med spændende tilbehør
kr. 288,00

 BRAISERET LAMMESKANK

Glaseret og vendt i karse og hertil
en lammesky med rosmarin
 kr. 268,00

OKSEMØRBRAD FRA HIMMERLAND

Rullet i tang og toppet med hummer duxell,
Bearnaise og fritter, af de grove
kr. 308,00

BERBERI ANDEBRYST

med tranebær glace og en svampestuvning
Kr. 278,00

 RAGOUT AF KRONDYRINDERLÅR

syltede tranebær og dagens heldige kartoffel
kr. 188,00

DAGENS VEGETAR-RET

til de gæster som heller ikke spiser fisk
spørg venligst tjeneren
kr. 188,00





Allergener, spørg venligst tjeneren.

Bestil Bord
 

 


Bestil Bord

KØKKENCHEFENS SÆSON MENU

SKUMMENDE SELLERISUPPE*

ROLD GRIS*

KRONDYRFILET

med en æble/kørvel glace, foie gras, crouton

UDVALG AF ØKOLOGISKE OSTE*

SVAMPET DESSERTKAGE*

 

Hovedretten kr. 328,00
3 retter kr.545,00 4 retter kr.595,00
Hele menuen kr.645,00

*Se beskrivelsen af retten her på siden
 


OBS: Vi skifter til vintermenukort ca. 1. november