Forretter
Bedste fangst fra Hirtshals
letbagt fisk med agurker, urte-mayo, sprøde flager og salater
kr. 125,00
Hummerbisque med stegt fisk
og et tvist. Smagt til med rød karry og basilikum
kr. 155,00
Rimmet torsk
med syltet kinaradise, rosenkål, kimchi, sesam og poke
kr. 135,00
Confiteret Iberico grisenakke
serveret med Boretane løg og fermenteret hvidløgssauce
kr. 145,00
Desserter og ost
Chokolademousse
syltede bær, solbærsorbet og knas
kr. 98,00
Citrontærte
med vaniljeis
kr. 98,00
Brownie
med hvid chokolade granache, råsyltede bær og en citronsorbet
kr. 115,00
Udvalg af 4 kvalitets oste
med kompot, gode oliven og sprøde rugkiks
kr. 155,00
|
Hovedretter
Stegt torsk
med syltede beder, palmekål, selleripuré, saltede valnødder og muslingesauce
kr. 325,00
Steak af oksefilet
Serveret med stegte kejserhatte, bagte løg og selleri. Morkelsauce og dagens kartoffel
kr. 385,00
Braiseret okse short ribs
Serveres med mos, stegte skalotteløg, grøn salsa, tyttebær og skysauce
Kr. 275,00
Dagens vegetarret
Spørg venligst tjeneren
kr. 245,00
Allergener, spørg venligst tjeneren.
Se også vores gode tilbud i januar, februar og marts:
Krondyrsmiddagen
Husk at bestille denne online og senest dagen før kl. 18.00!
Bestil Bord |