Menukort

Serveres alle dage fra kl. 18.00 - 21.30

Forretter

 

Let sprængt vagtel
med confiteret æggeblomme, sprødt kyllingeskind og nye løg
kr. 158,00

Variation af friske asparges

Syltede asparges, asparges panna cotta og asparges crudité. Serveres med røget skinke
kr. 148,00

Stenbider og butterdej

Sprød butterdej med røget stenbider, stenbiderrogn, rygeost og agurk
kr. 138,00

 

 
 

Desserter og ost


Karamelrand
Brændt marengs,  karamel, hindbær, tuilles og karamel iscreme
kr. 108,00

Skyrfromage

Fromage på skyr og skovbær, serveret med syltede bær og en fennikel crudité
kr. 118,00

Ostetallerken

 5 Danske oste med årstidens tilbehør og hjemmelavet knækbrød
kr. 148,00
 

Hovedretter

Rødfisk med krabber
 Skindristet rødfisk med knuste nye kartofler,
sprød krabbe og krabbebisque
kr. 248,00

Côte de boeuf

min. 600 gram oksekotelet,
gratineret i marvsmør med sauteret forårsgrønt og en trøffelglace
Trancheres ved bordet til mindst 2 personer
pr. kuvert kr. 325,00

Lam i dild med rejer

Glaseret lammefilet, gratineret med rejer og dild,
asparges-terrine og dildcreme
kr. 298,00

Vildtgryde
Ragout af krondyr med champignons, perleløg, kartoffelmos og syltede tyttebær
kr. 198,00
 
Dagens Vegetarret

til de gæster som heller ikke spiser fisk.
 Spørg venligst tjeneren
kr. 188,00

VI STEGER MEDIUM, hvis ikke andet ønskes !





Allergener, spørg venligst tjeneren.

Bestil Bord


 


Bestil Bord

KØKKENCHEFENS SÆSON MENU

 
Jomfruhummer med asparges, kalvehale og ramsløg
  kr. 148,00

Glaserede kalve-spareribs med sprød brissel og lys tomatcreme
 kr. 248,00

3 gode danske oste fra lokale mejerier
 kr. 118,00

Rødgrød a la Rold
kr. 98,00


Køb retterne enkeltvis eller hele menuen til kr. 498,00
 


OBS: Nyt menukort medio juni 2019.