Menukort
Køkkenet er åbent fra kl. 18.00 til kl. 21.00
Forretter
Falafel (vegetarret)
Ærtepuré, pocheret æggeblomme, luftig ramsløgssauce, knuste og saltede mandler samt grønne blade kr. 135,00 Tynde skiver af røget tun serveret med en estragonmousseline og fennikel kr. 145,00 Carpaccio af okse fra Himmerlands kød Inderlår, svampe, Karl Johan creme og valnødder kr. 155,00 ![]() Desserter og ostFondant med Belgisk chokolade hertil en variation af danske æbler og most fra ”Frugthaven” kr. 145,00 Fromage med ymer og havtorn, sorbet og valnøddebisquit kr. 125,00 Ostebræt Vore veludvalgte oste fra danske mejerier, bliver serveret ved bordet. Hertil et udvalg af hjemmelavet garniture og sprødt kr. 175,00 Allergener, spørg venligst tjeneren. Bestil Bord OBS: Nyt menukort den 5. september 2022 |
HovedretterVi bruger økologisk grønt og kartofler fra Tranum Naturbrug.Hel rødtunge Stegt i svedjerug fra Aurion, kapers, tyttebær og brunet smør kr. 305,00 Sprængt andebryst med agurk og sauce Supreme med peberrod kr. 295,00 Vegetar retten Rødbedebøf med cremet sauce, ærtepuré og saltede mandler kr. 225,00 Steak bearnaise Stegt med grønne urter, pommes gaufrettes og purè af fermenteret hvidløg samt sauce Bearnaise kr. 335,00 VI STEGER MEDIUM, hvis ikke andet ønskes ! Mandag til og med torsdag serverer kokkene en ærlig ret fra hverdagskøkkenet Spørg venligst din tjener kr. 198,00
|