Menukort

Serveres alle dage fra kl. 18.00 - 20.30

Forretter

Krabbesalat
Rørt med sauce verte og grønne urter.
Serveret med sprøde crouton, hjertesalat og saltede hasselnødder
Kr. 145,00

Tartelet

Hjemmebagt tartelet med fyld af jomfruhummer og kammusling samt spinat en branche.
Serveret i skummende hummerbisque og toppet med sprød urtesalat.
Kr. 155,00

Kalvebrisler

Friterede kalvebrisler serveret med sæsonens stegte svampe og æbler samt reduktion af æblebrændevin.
Kr. 145,00
 
 

Desserter og ost

Krondild – Arla Unika
Cremet hvidskimmel fra Troldhede mejeri.
Serveres med surdejsbrød og svesker i Armagnac
samt hybenkompot
Kr. 115,00

Citrondrøm og hyldeblomst

Bagt citroncreme med creme Chantilly
Serveret med hyldeblomstsorbet og brud af mørdej samt citronsirup
Kr. 125,00

Omelet en surprice

Bunde af honningristede nødder og rosiner, marineret i mørk rom.
Belagt med hvid chokoladeis og havtornsorbet.
Beklædt med karamelliseret italiensk marengs og flamberet med grand marnier
Kr. 155,00


 




Hovedretter

Dagens fisk En croûte
Dagens fisk stegt på brød.
Serveret med frikasse af danske kål og sprøde cruditê samt sauce nage.
Kr. 285,00

Secreto

Iberisk gris med kraftig rødvinssauce tilsmagt med timian og røget marv.
Serveret med karamelliseret gulerodspure.
Kr. 295,00

Tournedos Rossini

Tournedos af oksemørbrad fra Himmerlands kød.
Sprød crouton, toppet med stegt foie gras og friskrevet trøffel.
Serveret med smørpisket trøffelsauce og hvidløgscreme.
Kr. 325,00

Boeuf Stroganoff

Vi laver vores med rigeligt fløde, røget paprika, stegte svampe og en god røget bacon samt strimler af oksemørbrad.
Kr. 225,00

Dagens Vegetarret

Spørg jeres tjener
Kr. 198,00

Vi steger medium, med mindre andre ønsker, og alle hovedretter serveres med kartoffelpure rørt med krydderurter.
 

Allergener, spørg venligst tjeneren.