Menukort
Der kommer nyt menukort, når vi ved hvornår vi må åbne igen.
ForretterKold røget laks
Med syltede og stegte jordskokker samt mayo af brunet smør og hasselnødder Kr. 145,00 Friteret torsk med røgede nuancer. Skummende suppe med grønne vinterkål. Serveret med puré af spinat, ristet panchetta og øko ost fra Tebstrup mejeri Kr. 155,00 ![]() HovedretterHel skærising
Stegt i rugmel fra Aurion mølle. Serveret med brunet smør, friterede kapers og syltede tyttebær, samt kartofler, vendt i smør og krydderurter Kr. 285,00 Klassisk confit de canard Andelår lavet efter juletidens traditioner, i selskab med hjemmesyltet rødkål, hvide kartofler og pocheret pigeonæble, fyldt med kvædepuré, samt andeskysauce. Kr. 255,00 Medaljon af kalvemørbrad Fra Himmerland. Flamberet i hjemmelavet brændevin. Hertil en peberskysauce, stegte og bagte løgurter samt sprøde pommes frites Kr. 295,00 Risotto af perlebyg vendt med puré af Karl Johan svampe. Serveret med årstidens svampe og friskrevet trøffel Kr. 215,00 Husmandskost Et ærligt måltid, med udgangspunkt i det klassiske, og mormors køkken. Serveret med torvets grønt og garniture. Spørg venligst tjeneren Kr. 198,00 |
Specielt udvalgte oste |