Menukort

kl. 18.00 til kl. 20.30

 

Forretter


 Røget kammusling
med confiteret æggeblomme, blomkål og saltede mandler
kr. 145,00

Hummerbisque med stegt fisk

og en tvist. Smagt til med rød karry og basilikum
kr. 155,00

Dagens fangst fra Hirtshals

Stegt med syltede løg og dild. Blanquette sauce med fyld af æbler, purløg og friterede kapers
kr. 145,00

Oksetatar

Rørt med urtesennep, cognac og tomat.
Hertil jordskokkechips og små salater
kr. 125,00

 
 

Desserter og ost


Hvid chokolademousse
med mælkeflager, yozu sorbet og bagt hvid chokolade
kr. 145,00

Citrontærte

med marengs og vanilje is
kr. 125,00

Brownie

med citronsorbet og hvid chokolade
kr. 125,00

Udvalg af 4 kvalitets oste

med compot, gode oliven og sprøde rugkiks
kr. 145,00
 
 

Hovedretter

Stegt mørksej
med en variation af blomkål, hertil røgede blåmuslinger, saltede kerner og en muslingesauce.
kr. 325,00

Steak af oksefilet

Serveret med stegt palmekål, saltede mandler, citronpuré, syltede bøgehatte og sennepskorn. Rødvinssauce og dagens kartoffel.
kr. 325,00

Braiseret svinekæbe

Serveres med trøffel-mos, sæsonens grøntsager, tyttebær og sauce på fermenteret hvidløg.
Kr. 275,00

Dagens vegetarret

Spørg venligst tjeneren
kr. 225,00
 
Allergener, spørg venligst tjeneren.

”Smagen af Rold”

Torsk med sesamcreme peanuts, bøgehatte og salater

Langtidsstegt oksefilet
med jordskokker, svampe og rødvinssauce

Pocheret pære,
vaniljecreme og mørk chokolade

3 lækre retter kr. 418,00

Udvid gerne denne menu med:
Marineret krondyr m/ trøffel mayo
jordskokke chips og salater
kr. 95.00
2 kvalitets oste med compot, oliven og rugkiks
kr. 75,00

Eller alle 5 retter kr. 568,00

 
 

 

Bestil Bord
 
OBS: Der kommer nyt menukort 1. oktober 2024.