Menukort

Søndag  til fredag

kl. 18.00 til kl. 20.30

 

Snacks


Tapioka chips med urtemayo
kr. 30,00
Kræmmerhuse med 3 slags rogn
kr. 90,00
2 små crustader med røget laks, ørred rogn, sennepskorn og løvstikke
kr. 45,00
Croquette af fisk fra Vesterhavet med sauce tatar
kr. 35,00
Panipuri med fiskesalat
kr. 35,00
marvpibe ben med tatar af okse, citronskræl og purløg
kr. 90,00
Croquette af and med hoisin sauce og chili mayo
kr. 35,00
 

Forretter


Tatar af rimmet laks

med urtemayo og sprøde flager
kr. 125,00

Hvide asparges
 

med chorizo, urter og estragon sifon
kr. 145,00

Stegt fisk fra Vesterhavet

med spidskål, saltede valnødder og en sauce nage
kr. 125,00
 

 

KØKKENCHEFENS 5 RETTERS APRIL-MENU

Terrine af torsk, serveret med rogn, skilt sauce og persillepuré
Kammusling og blomkål, serveret med jordskokkeis og dildoli
Oksefilet med ærtemousse, bagte beder og rødvinssauce
Trøfflelbrie med hjemmebagt knækbrød og kvædekompot
Chokoladeganache med havtornsorbet og knas

Inklusiv et glas forfriskende bobler til start
kr. 628,00

Hovedretter


Torsk med blomkål
syltede sennepskorn, confiterede jordskokker og muslingesauce
kr. 325,00
Steak af oksefilet

serveret med sæsonens grønt og pebersauce
kr. 325,00
 Lamme culotte

med hvide og grønne asparges, grønne tomater, shitage svampe og reduceret sauce med mynte olie
kr. 295,00
Dagens vegetarret

Spørg venligst tjeneren
kr. 245,00
 

 
Allergener, spørg venligst tjeneren.

 

Desserter og ost


Chokolade ganache
med havtornsorbet og knas
 kr. 98,00

Mormors citronfromage

vendt på hovedet
kr. 98,00

Udvalg af oste
med passende tilbehør og sprøde rugkiks
2 stk. 125,00
4 stk. kr. 155,00


Bestil Bord
 
OBS: Vi skifter menukort ca. 1. maj 2025