Forretter
Letrøget fisk fra Vesterhavet
Serveres med en urtecreme, sprøde flager og salater
kr. 125,00
Stegt jomfruhummer
med tomatkompot og luftig hummerskum
kr. 185,00
”Carpaccio”
af røget dyrekølle fra Rævhede.
Hertil en trøffelcreme, sprødt og salater
kr. 145,00
Laks ”Tataki”
med kimchimayo, syltede bøgehatte, salater
og spicy peanuts
kr. 145,00
Desserter og ost
Mørk chokoladekage
med citronsorbet og hvid chokolade
kr. 125,00
Dessert med sommerens bær
blomster og honning
kr. 125,00
Udvalg af 4 kvalitets oste
med blommecompot, gode oliven og sprøde rugkiks
kr. 145,00
|
Hovedretter
Helstegt kalvefilet
med cremet sauce, løvstikke og sommergrønt
kr. 275,00
Dagens fangst fra Hirtshals
med sommerkål, nye kartofler og en muslingesauce
kr. 325,00
Stegt majskylling
med en variation af tomater og en trøffelsauce
kr. 275,00
Rørt tatar af okseinderlår
fra Himmerland, med sennepsmayo, sylterier,
salater og grove pommes frites
kr. 275,00
Allergener, spørg venligst tjeneren.
![](/image.php?filename=/upload/billeder/Rold StorKro/Mad/middag_med_sauce.jpg&mwidth=371&mheight=254)
KØKKENCHEFENS SOMMERMENU
Letrøget Vesterhavs fisk med urtecreme,
sprøde flager og salater
Helstegt kalvefilet med cremet sauce
med løvstikke og sommergrønt
Dessert med sommerens bær, blomster og honning
3 lækre retter kr. 398,00
Bestil Bord |