Menukort

Søndage til og med fredage
kl. 18.00 til kl. 20.30

 

Forretter

 

”Carpaccio”
af røget dyrekølle fra Rævhede serveret med trøffelmayo, sylterier og salater
kr. 145,00

Terrine af fisk fra Vesterhavet

med citrusvinaigrette, estragoncreme,sprøde flager og salater
kr. 135,00

Cremet svampesuppe

lavet på aromatiske svampe med en kyllingeballotine og croutons
kr. 135,00
 

 
 

Desserter og ost


Mørk chokoladekage
med hvid chokoladeganache og blodappelsinsorbet
kr. 135,00

Blød mazarinkage

med passionsfrugt og cremet vaniljecreme fra Vebbestrup mejeri
kr. 125,00

Ostetallerken med 4 kvalitets oste

med compot og rugkiks
kr. 145,00


Bestil Bord

 

Hovedretter

Steak af Hereford oksefilet
med vinter grøntsager og en mild trøffelsauce
(medium stegt)
kr. 325,00

Stegt torsk

Cremet hummersauce med miso, sauté af vintergrønt og små kartofler
kr. 325,00

Perlebyg ( vegetarisk )

Cremet perlebyg med citrongræssauce, syltede perleløg, vintergrønt og revet havgusost fra Arla Unika
kr. 225,00
 
Mandag til og med torsdag
serverer kokkene en ”ærlig ret” fra hverdagskøkkenet
Spørg venligst din tjener
kr. 250,00

Allergener, spørg venligst tjeneren.


I årets første tre måneder har vi et specielt tilbud til vores gæster
KRONDYRSMIDDAGEN
Som kun kan bestilles online og senest dagen før kl. 18.00
Læs mere og book her
 
 
OBS: Der kommer nyt menukort ultimo marts 2024.