Menukort

Køkkenet er åbent fra kl. 18.00 til kl. 21.00

 

Forretter

 

Falafel (vegetarret)
Ærtepuré, pocheret æggeblomme, luftig ramsløgssauce, knuste og saltede mandler
samt grønne blade
kr. 135,00

Ørred og asparges

Skiver af røget dansk ørred.
Pocheret og tørret æggeblomme, toppet med ørredrogn og en cremet aspargessuppe
kr. 145,00

Asparges, rejer & rogn

Pocherede asparges, rejer og stenbiderrogn.
Serveret med luftig ramsløgssauce og ristede pistaciekerner
kr. 155,00
som hovedret kr. 275,00

Carpaccio af okse fra Himmerlandskød

Tynde skiver af okseinderlår med basilikummayo, pimentpuré, flager af retro-ost fra Sønderhaven, champignons og ristede valnødder.
kr. 165,00

 
 

Desserter og ost


Friske bær med vinskum
Vendt med vineddike og sort peber, gratineret med sauce Sabayonne og tilsmagt med hyldeblomst. Ristede hasselnødder og vanilleis
kr. 125,00

Chokoladefondant og Pias rabarber

Belgisk Callebaut chokolade og sprøde kys.
Tørret rabarber, hvid chokoladecreme, rabarbersorbet og kompot.
kr. 135,00

Ostebræt

Vore veludvalgte oste fra danske mejerier, bliver serveret ved bordet.
Hertil et udvalg af hjemmelavet garniture og sprødt
kr. 165,00


Bestil Bord

Hovedretter

Vi bruger økologisk grønt og kartofler fra Tranum Naturbrug.

Frisk fisk fra KYST
Stegt på crouton og serveret med aspargesbroccoli, Bottarga, en soubise af hvidløg og brunet smør, saltede og knuste mandler samt en smørpisket sauce
kr. 295,00

Kylling fra Rokkedahl

Stykker af braiseret kylling, serveret med stuvede grøntsager, ærtepuré, kyllingjus, sprødt kyllingeskind og revet karamelsten fra Arla unika.
kr. 285,00

Vegetar retten

Rødbedebøf med cremet sauce, glaseret aspargesbroccoli, soubise af hvidløg
og brunet smør.
kr. 225,00
 
Côte de boeuf

Langtidsstegt og marineret oksehøjreb.
Med aromatiske pebre og dijon.
Trancheres ved bordet og serveres med en pebersauce, tilsmagt med creme fraiche og cognac.
Tilberedningstid ca. 40 min.
Mindst 2 personer
pr. kuvert kr. 335,00

Mandag til og med torsdag
serverer kokkene en ærlig ret fra hverdagskøkkenet
Spørg venligst din tjener
kr. 198,00



Køkkenchefens Sæsonmenu


Carpaccio af Himmerlandskød
-o0o-
Fisk fra Kyst eller Rokkedahl kylling
-o0o-
Chokoladefondant eller ost

kr. 525,00
 

Allergener, spørg venligst tjeneren.
VI STEGER MEDIUM, hvis ikke andet ønskes !