Menukort

Der kommer nyt menukort, når vi ved hvornår vi må åbne igen.

Forretter

Kold røget laks
Med syltede og stegte jordskokker samt mayo af brunet smør og hasselnødder
Kr. 145,00

Friteret torsk

med røgede nuancer. 
Skummende suppe med grønne vinterkål. Serveret med puré af spinat, ristet panchetta og øko ost fra Tebstrup mejeri
Kr. 155,00
 
 

Hovedretter

Hel skærising
Stegt i rugmel fra Aurion mølle. Serveret med brunet smør, friterede kapers og syltede tyttebær, samt kartofler, vendt i smør og krydderurter
Kr. 285,00

Klassisk confit de canard

Andelår lavet efter juletidens traditioner, i selskab med hjemmesyltet rødkål, hvide kartofler og pocheret pigeonæble, fyldt med kvædepuré, samt andeskysauce.
Kr. 255,00

Medaljon af kalvemørbrad

Fra Himmerland. Flamberet i hjemmelavet brændevin. Hertil en peberskysauce, stegte og bagte løgurter samt sprøde pommes frites
Kr. 295,00

Risotto af perlebyg
vendt med puré af Karl Johan svampe. Serveret med årstidens svampe og friskrevet trøffel
Kr. 215,00

Husmandskost

Et ærligt måltid, med udgangspunkt i det klassiske, og mormors køkken. Serveret med torvets grønt og garniture. Spørg venligst tjeneren
Kr. 198,00
 
 



Ost & Sødt

Specielt udvalgte oste
fra nær og fjern. 4 slags i selskab med behørig garniture og friskbagt surdejsbrød.
Kr. 125,00

Ris la la mande

lavet med rigelig vanille og ristede mandler. 
Serveret med lun kirsebærsauce, tilsmagt med portvin og Amarena kirsebær
Kr. 95,00

Lille tærte

fyldt med cremet ganache af nougat og syltede Amarena kirsebær. Serveret med crumble af
ristede mandler, sprød karamel, julekrydderier og toppet med kirsebærsorbet
Kr. 145,00
 


 

VI STEGER MEDIUM, hvis ikke andet ønskes !

Allergener, spørg venligst tjeneren.