Menukort
Søndage til og med fredage
kl. 18.00 til kl. 20.30
Forretter
”Carpaccio”
af røget dyrekølle fra Rævhede serveret med trøffelmayo, sylterier og salater kr. 145,00 Terrine af fisk fra Vesterhavet med citrusvinaigrette, estragoncreme,sprøde flager og salater kr. 135,00 Cremet svampesuppe lavet på aromatiske svampe med en kyllingeballotine og croutons kr. 135,00 Desserter og ostMørk chokoladekage med hvid chokoladeganache og blodappelsinsorbet kr. 135,00 Blød mazarinkage med passionsfrugt og cremet vaniljecreme fra Vebbestrup mejeri kr. 125,00 Ostetallerken med 4 kvalitets oste med compot og rugkiks kr. 145,00 Bestil Bord |
HovedretterSteak af Hereford oksefilet I årets første tre måneder har vi et specielt tilbud til vores gæster KRONDYRSMIDDAGEN Som kun kan bestilles online og senest dagen før kl. 18.00 Læs mere og book her |
OBS: Der kommer nyt menukort den 20. marts 2024.