Menukort

Køkkenet er åbent fra kl. 18.00 til kl. 21.00

 

Forretter

 

Rørt stenbiderrogn
med koldrøget færøsk laks, citruspuré
sprød rug og cremet creme fraiche samt salater
kr. 135,00

Stegt jomfruhummer

med danske asparges og skummende hummersauce
kr. 175,00

Sprød krokette

af kalvebryst, med sennepsmayo,
crudite og salater
kr. 145,00

Hvide asparges med sauce Hollandaise,

håndpillede rejer, sprøde coutons og urter
Kan også laves vegetarisk
kr. 185,00
 

 
 

Desserter og ost


Gateau Marcel
Chokoladekage med hvid chokolade og bærsorbet
kr. 145,00

Rabarber

Hvid chokolade ganache, kefirsorbet og skovsyre
kr. 125,00

Udvalg af danske oste

med en hyben/havtornkompot, oliven og rugkiks
kr. 145,00


Allergener, spørg venligst tjeneren.


Bestil Bord



Søndage 3 retters søndagsmiddag kr. 378,00, læs mere her

Hovedretter


Steak
Flanksteak af dansk gastrokalv med sæsongrønt,
små kartofler og citron/timian sauce
Stegt medium
kr. 325,00

Vesterhavsfisk

Stegt og serveret med ærtepuré, pasta,
sæsongrønt og brunet smør med hasselnød
Kan også laves vegetarisk
kr. 325,00

Tatar

Rørt tatar af okseinderlår med kapers,
cournichons og urter.
Hertil grove pommes frites, salat og aioli
kr. 275,00

Lam

Rosastegt lammeryg med asparges, spidskål,
grillet peberfrugt og oliven/ramsløgsauce
kr. 395,00

Vi steger kødet medium, hvis ikke andre ønsker

Mandag til og med torsdag
serverer kokkene en ”ærlig ret” fra hverdagskøkkenet
Spørg venligst din tjener
kr. 250,00
 

KØKKENCHEFENS
FORÅRS MENU

Rørt stenbiderrogn
med koldrøget færøsk laks, citruspuré
sprød rug og cremet creme fraiche samt salater
-o0o-
Steak
Flanksteak af dansk gastrokalv med sæsongrønt,
små kartofler og citron/timian sauce
Stegt medium
-o0o-
Rabarber
Hvid chokolade ganache, kefirsorbet og skovsyre

kr. 525,00


OBS: Vi ændrer menukortet den 1. juni 2023