Menukort

Serveres alle dage fra kl. 18.00 - 20.30

(søndag den 7. og torsdag den 11. juni 2020, se nederst på siden)

Forretter

 

Kammusling - legeret sauce - vagtelæg -  ”Ægte guld”
Vi serverer vores stegte kammuslinger med en vanedannende sauce, spejlet vagtelæg,
og topper med saltet og tørret æggeblomme
kr. 135,00

Krondyr - rødbede - gran - salturt - øllebrød

Som carpaccio og af dansk krondyr, serveres med pickles af rødbede med enebær
og peberrod. Hertil mayonaise af unge granskud, syltet salturt og sprøde chips af ”øllebrød”
kr. 125,00
 
 
 

Hovedretter

Dagens fangst - mandler - basilikum - hønsefûmet - piment - asparges
Fisken bages med panade af mandler og
basilikum. Hertil kraftig hønsefûmet, som tilsmages med púre af hjemmesyltet piment.
Hertil serveres glaserede asparges
Kr. 285,00

Kalvemørbrad - frikassé - bordelaise - panchetta - trøffel - torvegrønt

Kalvemørbrad serveret med cremet frikassé af kalvetunge og nye gulerødder. Hertil en
kraftig bordelaise med stykker af røget marv
Tørret panchetta og friskrevet trøffel samt torvets ”grønne sager”
Vi steger medium, med mindre andet ønskes
kr. 310,00
 
I STEGER MEDIUM, hvis ikke andet ønskes !

Allergener, spørg venligst tjeneren.



Desserter og ost


Hvid dame - trøffel - brioche - honning - valnødder
Arla Unikas hvidskimmel, fyldt med trøffel og serveret med smørstegt brioche samt god honning
kr. 135,00
Vaffel - rabarber - creme anglaise - mælk - pistacie - ”karamelsten”

Friskbagt belgisk vaffel, serveret med syltede rabarber samt gratineret creme anglaise og karamel af kondenseret mælk. Syltede pastacier og toppes med revet ”karamelsten”
kr. 125,00

Profiterolles - vanilleis - chokoladesauce

Sprøde vandbakkelser fyldt med skøn vanilleis
Serveres med lun chokoladesauce, lavet af kraftig Callebaut chokolade
Kr. 115,00
 


 

Bestil Bord




Søndag den 7. juni, torsdag den 11. juni 2020 har vi begrænset bemanding, og derfor serveres "kun":

Varmrøget laksemousse på plukkede salater og rugbrødscrumble
Skiver af krondyrkølle med bagt kartoffelmos og flødevildtsauce
Nøddefromage med syltede abrikoser og ristede nødder

Pris pr. couvert kr. 279,00

 

Af hensyn til vores gæsters og personales sikkerhed, sidder der kun gæster ved hvert andet bord i restauranten.
Vi beder alle gæster bestille bord på forhånd.
Indtil den 8. juni må selskabet max. være på 10 personer.


Bestil Bord

I disse Corona-tider, er der anderledes åbningstider, se venligst her.