Menukort
Køkkenet er åbent fra kl. 18.00 til kl. 21.00
Søndag - fredag
FiskenBagt vesterhavsfisk med sprød pankocrust, ristet kartoffelgnocci og cremet hummersauce KødetSteak af Black Angus oksefilet med efterårets svampe og cremet trøffelsauce
kr. 325,00 DessertenEr med æbler fra Frugthaven, havreknas og karamel-iscreme
kr. 125,00 OstenUdvalg af danske kvalitetsoste med hyben/havtornscompot og rugkikskr. 145,00 September menuen Bagt vesterhavsfisk Black Angus oksefilet Æbledessert 3 retter kr. 495,00 Bestil Bord |
Dagens Menubestår af 3 lækre retter som skifter hver dag.Tjeneren fortæller om dagens menu og prisen er kr. 398,00 pr. couvert. Allergener, spørg venligst tjeneren. |
OBS: Vi Får nyt menukort den 4. oktober 2023