Menukort
Søndag til fredag
kl. 18.00 til kl. 20.30
Forretter
Serveret med jordskokkepuré, sprøde rejechips, syltede løg og sennepskorn kr. 148,00 Skiver af Skagen skinke og friske figner (Kan også serveres vegetarisk) kr. 158,00 rørt med grønne urter og fed creme fraiche fra Thise mejeri. Vi serverer den med grønne urter og sprødt kr. 148,00 ![]() KØKKENCHEFENS SENSOMMERMENU
Serveret med jordskokkepuré, sprøde rejechips, syltede løg og sennepskorn Marineret med timian og cognac, hertil serveres en kraftig sauce Bordelaise tilsmagt med røget marv og timian |
Hovedretter
Garneret med håndpilede rejer og sauce Beurre Blanc tillavet på safran og bergamotte Marineret med timian og cognac hertil serveres en kraftig sauce Bordelaise tilsmagt med røget marv og timian Kr. 310,00 Kan serveres medium eller gennemstegt. Desserter og ostRabarberkompot Tilsmagt med anislikør Hertil lakrids-is, dildolie og krystalliseret chokoladetuilles kr. 148.00 Årets sidste jordbær Marinerede og syltede i god olivenolie, med en creme af fed fløde, knuste marengs og jordbærsorbet Kr. 128,00 Gode oste fra nær og fjern Vi serverer tre oste, nøje udvalgt efter sæson og udbud med behørig garniture og hjemmebagt brød kr. 148,00 Bestil Bord
|