Menukort

Søndag til fredag
kl. 18.00 til kl. 20.30

 

Forretter


Marmoreret fisketerrin a la Rold
Hertil en salat af grønne urter og luftig sauce, lavet på purløg
kr. 158,00

Terrine af andekød

Serveret i skummende suppe af bagte jordskokker, syltede tranebær og sprøde jordskokkechips
kr. 148,00

Blomkålsrisotto

med ristede hasselnøddeflager og blomkål, toppet med sprøde flager af kål, og en sauce
lavet på Havgus fra Arla UNIKA
kr. 148,00
 
 

 

JULEMIDDAGEN


Terrine af andekød
Serveret i skummende suppe af bagte jordskokker, syltede tranebær og sprøde jordskokkechips

Julegrisen
Økologisk grisenakke fra Bertelsgris, confiteret i julens varme krydderier og toppet med sprøde flæskesvær og laurbærsalt. Hertil en sauce på rosa peber og Medjool dadler

Årets julehjerte
med fyld af nougatmousse og panna cotta med kirsebær.
Anrettet på lun kirsebærsauce af hjemmesyltede
kirsebær, samt en crumble på julens krydderier
og brændte mandler

kr. 498,00 pr. person

 

Allergener, spørg venligst tjeneren.


Bestil Bord

Hovedretter


Vi serverer vores hovedretter med sæsonens udvalg af grøntsager og kartofler, i vid udstrækning økologi fra vores gode leverandører

Meunierestegt favoritfisk
Grillet tomat og bisque af skaldyr, tilsmagt med lokal most og æblevin
kr. 298,00

Julegrisen

Økologisk grisenakke fra Bertelsgris, confiteret i julens varme krydderier og toppet med sprøde flæskesvær og laurbærsalt, og hertil en sauce på rosa peber og Medjool dadler
Kr. 298,00

Sprængt andebryst

Vinterens grønkål og puré af bagte karamelliserede æbler, hertil puffet gris og en sauce Charcutieré med stikkelsbær
Kr. 298,00
 
Den grønne

Krebinet af blomkål
serveret med grønkål a la creme og vinterurter
kr. 268,00


 

Desserter og ost


Årets julehjerte
Med fyld af nougatmousse og pannacotta med kirsebær. Anrettet på lun kirsebærsauce af hjemmesyltede kirsebær, samt en crumble på julens krydderier og brændte mandler
kr. 158.00

Lakrids panna cotta

med hindbærsorbet og solbærpuré samt marengs og tuiles
Kr. 138,00

3 gode oste
med behørig garniture og hjemmebagt brød
kr. 148,00
 
OBS: Vi skifter menukort i uge 1