Menukort

Serveres alle dage fra kl. 18.00 - 21.30

Forretter

 

Dagens fisk
Specielt udvalgt af køkkenchefen og serveret
med spændende tilbehør
kr. 158,00

Saltet æggeblomme

med variation af jordskokke og hønsefond

kr. 118,00
Høbagt sellerisuppe

med ristede kammuslinger, syltede løg og urter
kr. 128,00

Terrine af due og foie gras

på syltede skovsvampe og hybenkompot
kr. 158,00
 

 

Desserter og ost


Blommer i Madeira
Blommer pocheret i en Malmsey Madeira
med marcipanmousse og skovmærke sorbet
Kr. 128,00

Havtorn meringue pie

med hvid chokolade og hjemmelavet havtorn-hvid chokolade-is
kr. 128,00

Ostebræt

med danske og franske oste, serveret med
årstidens tilbehør og hjemmebagt knækbrød
kr. 148,00

Hovedretter

Dagens fisk
Specielt udvalgt af køkkenchefen og serveret
med spændende tilbehør
kr. 288,00

Cognac flamberet peber tournedos

serveret med brasseret hvidkål, rosiner, nødder, pommes
julienne og peber sauce.
Ved 2 eller flere couverter flamberer tjeneren ved jeres bord.
kr. 298,00

Helstegt dyrefilet og braisseret skank

af kronvildt, serveret med terrine af Gråsten æbler,
friske brombær og lyng
Så vidt muligt serverer vi kød fra lokale dyr
 kr. 328,00

Vildtgryde

med champignons og perleløg, serveret med kartoffelmos
kr. 188,00
 
Dagens Vegetarret

til de gæster som heller ikke spiser fisk.
 Spørg venligst tjeneren
kr. 188,00

VI STEGER MEDIUM, hvis ikke andet ønskes !





Allergener, spørg venligst tjeneren.

Bestil Bord


 


Bestil Bord

KØKKENCHEFENS SÆSON MENU


”Gule ærter”
med let ristede jomfruhummer og flæsk
Kr. 138,00

Due og oksemørbrad

på variation af selleri og skovsvampe
Kr. 298,00

Ostebrædt

med danske og franske oste
årstidens tilbehør og hjemmebagt knækbrød
Kr. 148,00

Kraftig chokoladekage

med dagens hjemmelavede sorbet
Kr. 128,00

2 retter kr. 398.00
3 retter kr. 448.00
Hele menuen kr. 498,00


OBS: Vi skifter til vintermenukort medio november 2018.