Menukort

Serveres hver aften fra kl. 18.00 - 20.30

Forretter

Glaseret kammusling med safran risotto og sauce med Vesterhavsost
kr. 135,00


Rilette af røget kulmule med sprøde kartofler og Sauce Verte
kr. 98,00

 

Hovedretter

Kalvemørbrad fra Himmerland med sprød rulle af and og æbler serveret med trøffelsauce
kr. 298,00

Krondyrkølle marineret med enebær og olivenolie, hertil flødesauce og Pommes Royal
kr. 198,00

Dessert og ost

Udvalgte oste fra nær og fjern med hjemmebagt knækbrød og behørig garniture
kr. 125,00

Chokoladefondant af belgisk chokolade, serveret med frisk sorbet, tørret kirsebær, kirsebærmarengs og brændte mandler
kr. 108,00


Chokolademousse med abrikos/ingefærpure og creme Diplomate samt honningristede nødder
kr. 98,00

 
 
OBS: Vi har åbent: 
Fredag den 7. januar
Lørdag den 8. januar - Spansk Aften (ingen a la carte)
Fredag den 14. januar
Lørdag den 15. januar
Søndag den 16. januar

Fra fredag den 28. januar forventer vi at have normalt åbent