Forretter
Rimmet laks
med urter, syltede sennepskorn, dild, trøffel, urter og sprødt
kr. 165,00
Hummerbisque med stegt fisk
og en tvist. Smagt til med rød karry og basilikum
kr. 155,00
Ising filet
Syltede stikkelsbær, kartoffelskum, soya, hasselnød og brunet smør
kr. 155,00
Klassisk rørt oksetatar
smagt til med finthakket skalotteløg, persille, purløg og estragon
kr. 135,00
Desserter og ost
Æblekage i nye klæder
med hvid chokolade ganache, æblekompot smagt til med citrontimian, æblesorbet og tuilles
kr. 145,00
Ris a la mande "a la chef"
hvid chokolade, romsyltet kirsebær, karameliserede mandler og kirsebærsorbet
kr. 145,00
Dulcey cake
Browniebund med ristede hasselnødder og Dulcey ganache (karameliseret hvid chokolade) hertil citron sorbet
kr. 155,00
Udvalg af 4 kvalitets oste
med kompot, gode oliven og sprøde rugkiks
kr. 155,00
|
Hovedretter
Stegt torsk
med syltede beder, grønkål, selleripuré, maltjord og skilt muslingesauce
kr. 325,00
Steak af oksefilet
Serveret med stegt palmekål, saltede mandler, citronpuré, syltede bøgehatte og sennepskorn. Morkelsauce og dagens kartoffel
kr. 385,00
Braiseret svinekæbe
Serveres med urte-mos, selleri, gulerødder, jordskokkechips og rødvinssauce
Kr. 275,00
Dagens vegetarret
Spørg venligst tjeneren
kr. 245,00
Allergener, spørg venligst tjeneren.
”Køkkenschefens julemenu”
Isingfilet
Syltede stikkelsbær, kartoffelskum, soya, hasselnød og brunet smør
Sprængt andebryst
Grønkål, syltede æbler, selleri, puffet ris og skysauce
Ris a la mande "a la chef"
hvid chokolade, romsyltet kirsebær, karameliserede mandler og kirsebærsorbet
kr. 498,00
(mindst 2 couverter)
Bestil Bord |