Menukort

Serveres alle dage fra kl. 18.00 - 21.30

Forretter

 

Tatar af sommerbuk
fra Rold Skov. Serveret med variation af svampe, kirsebær og chips
kr. 128,00

Hvidvins dampede blåmuslinger

med hvidløg, urter og brød
kr. 118,00

Salat af kalvebrissel

Friteret brissel med danske beder og friskost
kr. 108,00
 
 

Desserter og ost


Kæmpe Eskimo
Solbærmarmoreret vanilleis i chokoladeskal med syltede solbær, solbærgelé og kandiseret chokolade.
kr. 118,00

Jordbær og lakrids

Kold jordbærsuppe med lakridscreme, friske jordbær og lakridsmarengs.
kr. 108,00

Ostetallerken

 3 eller 5 danske oste fra lokale mejerier med tilbehør og hjemmelavet knækbrød
kr. 108,00/148,00
 

Hovedretter

Skindristet Multe
med ærtefrikassé og urter
kr. 258,00

Sommerbuk fra Rold Skov

Dyrefilet med terrin af bov og kirsebær, glaseret ny persillerod og kørvelglace med æble
 kr. 325,00

 Steak af oksefilet

med grove fritter, sommergrønt og whiskysauce
kr. 298,00

SALAT  ”Rossini”

Let røget OKSEMØRBRAD på sprøde salater med foie gras terrine, chips
og trøffel mayo.
kr. 298,00

Moules Frites
Hvidvinsdampede blåmuslinger, serveret med grove fritter og aioli.
kr. 198,00

VEGETAR RETTEN

Stegt confiteret dansk selleri med selleripuré
og syltede svampe. Friteret top og urter.
kr. 208,00

VI STEGER MEDIUM, hvis ikke andet ønskes !



Allergener, spørg venligst tjeneren.

Bestil Bord


 


Bestil Bord

SOMMERMENUEN

SOMMER KÆRLIGHED:
Confiteret dansk selleri med sprød skinke og friske urter
  kr. 108,00

Pocheret kalvefilet

med sommergrønt og mild sennepscreme
 kr. 228,00

Syltede jordbær

jordbærsorbet, hjemmelavede kammerjunker og en luftig koldskåls creme
 kr. 98,00

Køb retterne enkeltvis eller hele menuen til kr. 348,00


 


 


 


OBS: Der kommer nyt menukort den 28. august 2019.