Menukort

Serveres alle dage fra kl. 18.00 - 21.30

Forretter

 

Cremet fiskesuppe
tilsmagt med safran og serveret med et udvalg af fisk og urter
kr. 118,00

Variation af lam

Røget lammefilet og rillette af lam, serveret med jordskokkepuré og mørk jordskokkebouillon
kr. 128,00

Rold StorKro's gravad laks

trancheres ved bordet og serveres med rævesauce og æble/rødløgskompot
kr. 118,00
 
 

Desserter og ost


Crepe Suzette
Pandekager flamberet ved bordet i Cognac og Gran Marnier. Serveret med vanillieis.
Min. 2 couverter
kr. 138,00

"Gulerodskage"

Appelsinmarineret gulerod, valnødder, spongekage og kaneliscreme
kr. 108,00

Ostetallerken

 3 eller 5 danske oste fra lokale mejerier med tilbehør og hjemmelavet knækbrød
kr. 108,00/148,00
 

Hovedretter

Pocheret havkat
med muslingecreme og variation af løg
kr. 258,00

Gråand

Indbagt gråandebryst med svampe, confiteret lår, variation af rødbeder og kantarel glace
 kr. 298,00

 Tournedos

af oksemørbrad med rillette af oksehale, marmelade af grønne tomater, grov fritter og sauce Choron
kr. 298,00

Krondyr osse buco

Skiver af krondyrskank serveret i sauce med syltede tranebær og svampe
kr. 208,00

VEGETAR RETTEN

Svampeterrin serveret med bagte jordskokker, hasselnødder og urter.
kr. 208,00

VI STEGER MEDIUM, hvis ikke andet ønskes !



Allergener, spørg venligst tjeneren.

Bestil Bord


 


Bestil Bord

KØKKENCHEFENS SÆSON MENU

 
Kartoffelsuppe med bacon
terrine af syltet bacon med luftig suppe og chips
  kr. 98,00

Ristet kammusling
variation af blomkål og ristede mandler
 kr. 118,00

Dyrefilet fra Rold Skov
Med skovens svampe, brombær og vildtglace
 kr. 328,00

Pæretærte
Dybstegt syltet pære med havtorn, mørdejscrumble og vanilleis
kr. 98,00


Køb retterne enkeltvis eller hele menuen til kr. 498,00
 


OBS: Der er nyt menukort fra den 18. november 2019