Menukort

Søndag  til fredag

kl. 18.00 til kl. 20.30

 

Snacks


Tapioka chips med urtemayo
kr. 30,00
Kræmmerhuse med 3 slags rogn
kr. 90,00
2 små crustader med røget laks, ørred rogn, sennepskorn og løvstikke
kr. 45,00
Croquette af fisk fra Vesterhavet med sauce tatar
kr. 35,00
Panipuri med fiskesalat
kr. 35,00
marvpibe ben med tatar af okse, citronskræl og purløg
kr. 90,00
Croquette af and med hoisin sauce og chili mayo
kr. 35,00
 

Forretter


Bedste fangst fra Hirtshals
letbagt fisk med agurker, urte-mayo, sprøde flager og salater
kr. 125,00

Tatar af rimmet laks

med urtemayo og sprøde flager
kr. 125,00
 

 
 

Køkkenchefens marts-menu


Tatar af rimmet laks
med urtemayo og sprøde flager

Steak af oksefilet
Serveret med sæsonens grønt og pebersauce

Mormors citronfromage
vendt på hovedet

3 retter kr. 418,00

Hovedretter

Torsk med blomkål
syltede sennepskorn, confiterede jordskokker og muslingesauce
kr. 325,00

Steak af oksefilet

Serveret med sæsonens grønt og pebersauce
(Medium stegt, medmindre andet ønskes)
kr. 325,00

Braiseret okse short ribs

Serveres med mos, stegte skalotteløg, grøn salsa, tyttebær og skysauce
Kr. 275,00

Dagens vegetarret

Spørg venligst tjeneren
kr. 245,00
 
Allergener, spørg venligst tjeneren.

 

Desserter og ost


Chokolademousse
syltede bær, solbærsorbet og knas
 kr. 98,00

Mormors citronfromage

vendt på hovedet
kr. 98,00

Udvalg af oste
med passende tilbehør og sprøde rugkiks
2 stk. 125,00
4 stk. kr. 155,00


Se også vores gode tilbud i januar, februar og marts:
Krondyrsmiddagen
Husk at bestille denne online og senest dagen før kl. 18.00!



Bestil Bord
 
OBS: Nyt menukort tirsdag den 1. april 2025.