Menukort

Serveres alle dage fra kl. 18.00 - 20.30

Forretter

 

Jordskokkesuppe
skummende suppe, tilsmagt med Noilly Prat.
Serveret med terrine af oksehaler og ristet jomfruhummer
Kr.135,00

Gravad laks

hjemmelavet gravad laks, marineret i dild og akvavit.
Trancheret ved bordet og serveret med mild sennepssauce og sprøde salater
Kr. 135,00

Carpaccio

af stegt dyrekølle, marineret i timian og cognac
Serveret med svampemayo, ristede hasselnødder, syltede tranebær og sprøde flager af ”havgus”
Kr. 125,00
 
 

Hovedretter


Variation af torsk
Dampet og friteret torsk, serveret med syltede og karamelliserede beder
Hertil en beurre blanc, tilsmagt med dild og syltede sennepsfrø.
Kr. 285,00

Oksemørbrad

Langtidsstegt mørbrad, serveret med en kraftig okseglace, tilsmagt med estragonpuré
og creme fraiche. Hertil mild hvidløgscreme med brunet smør,
pommes croquette og bagte rødder
Kr. 295,00

Vagtel

Hel, udbenet vagtel, flamberes i Armagnac på spyd ved bordet.
(Ved én kuvert, flamberes i køkkenet)
Farseres med velkrydret fars og trøffel, sServeres med kraftig skysauce, tilsmagt med
pærebrændevin, og hertil en puré af kastanjer og kompot af henkogte figner.
 Kr. 325,00
 
Vildtgryde

Ragout af krondyr med champignons, perleløg, kartoffelmos og syltede tyttebær
kr. 198,00

Dagens vegetarret

Spørg venligst tjeneren
kr. 198,00
 



Desserter og ost


Omelet én surprice
Nøddebunde med marcipan, belagt med vaniljeparfait og solbæris.
Serveret med solbærcoulis og bagt hvid chokolade, samt karamelliseret italiensk marengs.
Kr. 145,00

Chokoladefondant
af belgisk Callebaut chokolade, serveret lun med abrikospuré,
sukkerristede mandler og vaniljeis.
Kr. 135,00

Ostetallerken
3 gode oste fra nær og fjern serveret med hybenpuré og kompot af safran og pære.
Hertil smørstegt rugbrød
Kr. 125,00



Sæsonmenuen

Køkkenchefen kreerer hvert kvartal en sæsonmenu, med retter fra
a la carte kortet. Spørg tjeneren hvad menuen
består af i dag, og bestil 3 eller 4 retter
Kr. 495,00 / 575,00


 

VI STEGER MEDIUM, hvis ikke andet ønskes !

Allergener, spørg venligst tjeneren.

Bestil Bord

OBS: Vi skifter menukort ultimo marts 2020.