Menukort
Søndag til fredag
kl. 18.00 til kl. 20.30
Snacks
Forretter
med urtemayo og sprøde flager med chorizo, urter og estragon sifon med spidskål, saltede valnødder og en sauce nage ![]() KØKKENCHEFENS 5 RETTERS APRIL-MENUTerrine af torsk, serveret med rogn, skilt sauce og persillepuré |
HovedretterTorsk med blomkål syltede sennepskorn, confiterede jordskokker og muslingesauce kr. 325,00 Steak af oksefilet serveret med sæsonens grønt og pebersauce kr. 325,00 Lamme culotte med hvide og grønne asparges, grønne tomater, shitage svampe og reduceret sauce med mynte olie kr. 295,00 Dagens vegetarret Spørg venligst tjeneren kr. 245,00 Desserter og ostChokolade ganache med havtornsorbet og knas kr. 98,00 Mormors citronfromage vendt på hovedet kr. 98,00 Udvalg af oste med passende tilbehør og sprøde rugkiks 2 stk. 125,00 4 stk. kr. 155,00 Bestil Bord |