Menukort

Serveres alle dage fra kl. 18.00 - 20.30

Forretter

Kammusling - ramsløgssauce - stenbiderrogn
Vi serverer vores stegte kammuslinger med en cremet sauce af ramsløg og topper med marineret stenbiderrogn
kr. 135,00

Burrata fra ”La Treccia” tomat - pinjekerner - basilikum

Cremet Burrata, serveret med hjemmelavet tomatpuré, ristede pinjekerner og basilikumblade, samt en god olivenolie.
kr. 125,00
 
 
 

Hovedretter

Dagens fangst - frikassé - jomfruhummer - trøffel
Serveres med cremet frikassé af danske sommergrøntsager, tilsat jomfruhummerhaler og friskrevet trøffel.
Kr. 285,00

Højreb fra Kildegaarden - sauce blanquette - sommergrønt

Steak af modnet højreb fra Kildegaarden, serveret med blanquette sauce, tilsmagt med mild chipotle og danske sommergrøntsager
kr. 295,00
Alle hovedretter serveres med kartofler vendt i smør og krydderurter.
 
VI STEGER MEDIUM, hvis ikke andet ønskes !

Allergener, spørg venligst tjeneren.



Desserter og ost

Comté - trøfler - honning
Fransk ost med revet trøffel, serveres med
smørstegt brioche samt god honning
kr. 125,00

Vaffel - jordbær - sauce sabayonne - ”karamelsten”

Friskbagt belgisk vaffel, serveret med variation af danske jordbær, gratineres med italiensk sabayonne sauce og toppes med ”karamelsten”
fra Arla Unika.
kr. 125,00
 
Profiterolles - vanilleis - chokoladesauce
Sprøde vandbakkelser fyldt med skøn vanilleis
Serveres med lun chokoladesauce, lavet af kraftig Callebaut chokolade
Kr. 115,00


 

Bestil Bord


SOMMERMENUEN 2020

Salat af røget makrel, rygeost, nye kartofler og radisser

Svinekotelet fra Krastrup Søgård
med sommergrønt og estragonsauce

Friteret vanilleis
med kold jordbærconsommé

Kr. 348,00

Kan også købes enkeltvis
Forret kr. 98,00
Hovedret kr. 215,00
Dessert kr. 85,00


 

Bestil Bord

I disse Corona-tider, er der anderledes åbningstider, se venligst her.