Menukort

Serveres alle dage fra kl. 18.00 - 21.30

 

Forretter

DAGENS FRISKE FISK
Afhængig af sæson og fangst på torvet
spørg venligst tjeneren
kr. 158,00

ASPARGES - PIGHVAR

Grønne og hvide asparges, serveret med
ristet pighvar og kørvel hollandaise
kr. 148,00

 KYLLING - SELLERI - ÆRTEVAND

Souffle af Himmerlandskylling, pocheret med selleri
Hertil friske urter fra baghaven og pressede ærter
kr. 128,00

KARTOFLER - GLAD GRIS - RØG

Kartoffelsuppe på røgede kartofler med syrnet fløde
og sprøde bacontern
kr. 98,00

RØGET LAKS - RUGBRØD - SALAT

Hertil radise, citrus mayonaise, små salater og rugbrød
kr. 118,00


 

Desserter og ost

CHOKOLADEMOUSSE
Smagt til med Amaretto. Hertil sprødt og bær.
Kr. 128,00

CITRON - CREME FRAICHE - TUILLE

Citronis af creme fraiche, citron granite og sprød tuille
kr. 118,00

RABARBER

Serveret som consommé og au naturel med
Vebbestrups økologiske vanilleis
kr. 108,00

3 ØKOLOGISKE DANSKE OSTE

med hjemmesylt og hjemmelavet knækbrød
kr. 128,00

 

Hovedretter

 
DAGENS FISK
Specielt udvalgt af køkkenchefen og serveret
med spændende tilbehør
kr. 278,00

CÔTE DE BOEUF

Mindst 2 kuverter og 45 minutters tilberedning
Reduceret kalvesky med marv, dagens kartoffel og grønt
 kr. 318,00

GRIS - KAMUT - CRUDITE - KALVESKY

Ribeye af frilands svinenakke, stegt med kål.
Serveret med kamut-otto, kalvesky og crudite af dagens grønt
kr. 228,00

LAMMECULOTTE - SELLERI - HVIDLØG

Rødvinsglace, variation af selleri og dagens kartoffel
Kr. 228,00

RAGOUT AF KRONDYR
med persillekartofler og syltede tranebær
kr. 188,00

DAGENS VEGETAR-RET

til de gæster som heller ikke spiser fisk
spørg venligst tjeneren
kr. 188,00





Allergener, spørg venligst tjeneren.

Bestil Bord
 

 


Bestil Bord

KØKKENCHEFENS SÆSON MENU


ASPARGES - PIGHVAR
serveret med ristet Pighvar

HIMMERLANDSKYLLING - SELLERI
med friske urter fra baghaven og pressede ærter

GRIS - KAMUT - CRUDITE - KALVESKY
Frilands svinenakke med stegt kål
kalvesky og crudite af dagens grønt

3 ØKOLOGISKE DANSKE OSTE
med hjemmelavet sylt og knækbrød

CITRON - CREME FRAICHE - TUILLE
Citronis af creme fraiche
 

Prisen for hele menuen kr. 595,00
4 retter kr. 545,00
3 retter kr. 495,00

  
OBS: Vi skifter til sommermenukort i uge 24