Menukort

Serveres alle dage fra kl. 18.00 - 21.30

Forretter

 

Dagens fisk
Specielt udvalgt af køkkenchefen og serveret
med spændende tilbehør
kr. 158,00

Løgsuppe

med kalvebrisler og Vesterhavsost
kr. 128,00

Æg og rejer

Tatar af rejer, skovsyre og pocheret æggeblomme
kr. 138,00

Kalvesylte

Lavet på kalvehale og -bryst, serveret med
beder, solbær, kamille og urter
kr. 118,00
 

 

Desserter og ost


Brunsviger på 2 måder
Med pocheret pære og julens krydderier
Pærechips, urter og fløde
og isen på toppen.
Kr. 128,00

Ris a la mande frites

Paneret og stegt i friture, med syltede kirsebær og en sirup-flødeiscreme. Glaserede mandler.
kr. 118,00

Ostetallerken

Danske og franske oste med årstidens
tilbehør og hjemmelavet knækbrød
kr. 148,00

 

Hovedretter

Dampet rødspætte på ben
serveret med rejer, dampet blomkål, broccoli og rosenkål.
Rejebisque og urter
kr. 268,00

Marvglaseret oksemørbrad

Syltede svampe og fyldte kåldolmer.
Okseglace med tyttebær og urter
kr. 298,00

And med surt og sødt

Rosastegt andebryst med foie gras, variation af løg,
syltede stikkelsbær og portvins sky.
kr. 298,00

Krondyrfilet fra Rold Skov

Svampeterrin, selleri, pommes croquette
og en skøn vildt glace.
kr. 318,00

Vildtgryde

med champignons og perleløg, serveret med kartoffelmos
kr. 198,00
 
Dagens Vegetarmiddag

til de gæster som heller ikke spiser fisk.
 Spørg venligst tjeneren
kr. 218,00

VI STEGER MEDIUM, hvis ikke andet ønskes !





Allergener, spørg venligst tjeneren.

Bestil Bord


 


Bestil Bord

JULENISSENS DRILLEMENU

 

Æbleskive med syltetøj

Gravad laks med rævesauce

Flæskesteg med rødkål

And med æbler, sødt og surt.

Gløgg med nødder og rosiner

 

VENLIGST BEMÆRK!
Intet er som forventet,
når nissen driller.

 

3 retter kr. 395,00
4 retter kr. 455,00
Hele menuen kr. 495,00


 


OBS: Vi skifter menukort i uge 1.