Forretter
Flager af tempereret rundfisk
med risotto af blomkålsris, sprøde flager af kål, saltet hasselnød, grønne urter og sauce på Havgus fra UNIKA
kr. 168,00
Marmoreret fisketerrine a la Rold
med sauce lavet på purløg
kr. 158,00
Jordskokkesuppe
kreeret med Calvados og en lokal most.
Terrine af kyllíng fra Rokkedahl, fyldt med valnød og urter, samt en variation af jordskokker
kr. 148,00
KØKKENCHEFENS EFTERÅRSMENU
Marmoreret fisketerrine a la Rold
med sauce lavet på purløg
Jordskokkesuppe
kreeret med Calvados og en lokal most.
Terrine af kyllíng fra Rokkedahl, fyldt med valnød og urter, samt en variation af jordskokker
Krondyrinderlår
Marineret med honning og lyng, rødvinssauce fyldt med saltbagt selleri, tyttebær og syltede løg
Toast på friskost
trøffel og stikkelsbærsyltetøj
Creme a la caramel
med tongabønne, sprød tuilles, karamelsauce og lavendelis
4 retter (uden ost) kr. 528,00 pr. person
5 retter kr. 598,00
Hertil tilbydes en vinmenu
kr. 348,00 / 398,00
Ønsker I at besøge os en lørdag, læs mere her
|
Hovedretter
Vi serverer vores hovedretter med sæsonens udvalg af grøntsager og kartofler, i vid udstrækning økologi fra vores gode leverandører
Sæsonens gode fisk
Tilberedt ”en croute”
Porre og spinat a la creme
kr. 278,00
Krondyrsinderlår
Marineret med honning og lyng, rødvinssauce fyldt med saltbagt selleri, tyttebær og syltede løg
Kr. 298,00
Kan serveres medium eller gennemstegt
Sprængt andebryst
Grønkål, puré af bagte æbler, puffet gris og en sauce Charcutteri med stikkelsbær
Kr. 268,00
Den grønne
Risotto af blomkålsris, sprøde flager af kål, saltet hasselnød og grønne urter
Sauce på Havgus fra UNIKA
kr. 265,00

Desserter og ost
Creme a la caramel
med tongabønne, sprød tuilles, karamelsauce og lavendelis
kr. 148.00
Pisket lakridspannacotta
sprød tuilles, marengs, solbærgelé og en hindbærsorbet
Kr. 138,00
3 gode oste fra danske mejerier
med behørig garniture og hjemmebagt brød
kr. 148,00
Allergener, spørg venligst tjeneren.
Bestil Bord |