Menukort

Serveres alle dage fra kl. 18.00 - 21.30

Forretter

Dagens friske fisk
Afhængig af sæson og fangst på torvet
spørg venligst tjeneren
kr. 158,00

Bagt havtaskefilet

Toppet med æble, abrikos og bacon
kr. 158,00

Blomkål og æg

Variation af blomkål, konfiteret æggeblomme
og brunet smør
kr. 108,00

Okseinderlår fra Himmerland

Som tatar, med kartoffelchips, syltede skalotter
og røget mayonaise.
Kan også serveres som hovedret, med grove fritter og aioli
kr. 138,00 / kr. 215,00
 
 

Desserter og ost

Honningkage
med 2 slags rabarber og kærnemælks sorbet
Kr. 118,00

Passion for lakrids

Passionsfrugt-is med lakrids og hvid chokolade
kr. 118,00

Fyldt brioche

Parfait på brun farin og syltede bær
kr. 118,00

Udvalg af oste

3 oste fra Thise mejeri med lækkert tilbehør
og hjemmelavet knækbrød
kr. 138,00

Hovedretter

Dagens fisk
Specielt udvalgt af køkkenchefen og serveret
med spændende tilbehør
kr. 288,00

Butchers steak

Skåret af nyretappen, det stykke af kalven som slagteren
lægger tilside til sig selv.
Himmerlandsk kød, som virkelig smager.
Serveres med forårsgrønt, dagens kartoffel
og sauce demi-glace
kr. 268,00

Lammecarré

Pensles med sennep og vendes i urtecrumble
serveres med ratatouille og dagens kartoffel.
 kr. 298,00

Poussin a la Rold

Trøffelfarseret bryst og konfiteret lår, serveres
med hønsesupreme med små urter
kr. 258,00

Vildtgryde

med persillekartofler og syltede tranebær
kr. 188,00
 
Dagens Vegetarret
til de gæster som heller ikke spiser fisk.
 Spørg venligst tjeneren
kr. 188,00
 

VI STEGER MEDIUM, hvis ikke andet ønskes !





Allergener, spørg venligst tjeneren.

Bestil Bord


 


Bestil Bord

KØKKENCHEFENS SÆSON MENU


DAGENS FISK fisk eller HAVTASKEFILET

BLOMKÅL & ÆG

POUSSIN A LA ROLD

OSTETALLERKEN
lille udvalg af oste med tilbehør

PASSION FOR LAKRIDS

 

3 retter kr. 495,00
4 retter kr. 545,00
Hele menuen kr. 595,00


 


OBS: Vi skifter til sommermenukort medio juni 2018.