Snacks
Tapiokachips
med dild og løgsoubise
Kr. 48,00
Baerii kaviar
Blinis, løg og creme fraiche
10 gr. Kr. 178,00 - 20 gr. Kr 288,00
2 små krustader
røget laks, rogn og creme double
Kr. 38,00
Krokette af lys fisk fra Vesterhavet
med sauce tatar
kr. 38,00
Lun bao
Med kalveskank, trøffel, syltede løg
og stikkelsbær
Kr. 58,00
Forretter
Consommé af solmodne tomater
rimmet kammusling, tomattatar og løvstikkecreme
Kan også laves i vegetar udgave
kr. 138,00
Jomfruhummer fra Læsø
Som ravioli med ricotta, ramsløgssauce, stegte og karamelliseret blomkål
kr. 148,00
KØKKENCHEFENS FORÅRSMENU
Variation af forårets asparges og skinke
-o0o-
Dagens langtidsstegte saltvandsfisk
serveret med spidskål, blåmuslinger,saltede nødder og en sauce Nage
-o0o-
Triologi af æbler
Kr. 488,00
|
Hovedretter
Smørstegt favoritfisk
Håndpillede rejer, danske asparges, ærtepuré og muslingesauce
kr. 325,00
Variation af poussin
Pocheret bryst, confiteret lår og mousse af de bedste stykker
Hertil rabarberkompot, confiterede hvidløg og estragonsauce
kr. 315,00
Langtidsstegt oksefilet
Økologisk kål, små kartofler, salte nødder og sauce med hengemte hvidløg
Langtidsstegt, og kan serveres medium eller gennemstegt.
kr. 325,00
Dagens vegetarret
Spørg venligst tjeneren
kr. 265,00
Allergener, spørg venligst tjeneren.

Desserter og ost
Créme brûlée med basilikum og vanilie
Jordbærkompot, lemoncrumble, iscreme af hvid chokolade og jordbær
kr. 128.00
Triologi af æbler
Kr. 118,00
Udvalg af oste
med passende tilbehør og sprøde rugkiks
2 stk. 125,00
4 stk. kr. 155,00
Bestil Bord |