Forretter
Marmoreret fisketerrin a la Rold
Hertil en salat af grønne urter og luftig sauce, lavet på purløg
kr. 158,00
Terrine af andekød
Serveret i skummende suppe af bagte jordskokker, syltede tranebær og sprøde jordskokkechips
kr. 148,00
Blomkålsrisotto
med ristede hasselnøddeflager og blomkål, toppet med sprøde flager af kål, og en sauce
lavet på Havgus fra Arla UNIKA
kr. 148,00
JULEMIDDAGEN
Terrine af andekød
Serveret i skummende suppe af bagte jordskokker, syltede tranebær og sprøde jordskokkechips
Julegrisen
Økologisk grisenakke fra Bertelsgris, confiteret i julens varme krydderier og toppet med sprøde flæskesvær og laurbærsalt. Hertil en sauce på rosa peber og Medjool dadler
Årets julehjerte
med fyld af nougatmousse og panna cotta med kirsebær.
Anrettet på lun kirsebærsauce af hjemmesyltede
kirsebær, samt en crumble på julens krydderier
og brændte mandler
kr. 498,00 pr. person
Allergener, spørg venligst tjeneren.
Bestil Bord
|
Hovedretter
Vi serverer vores hovedretter med sæsonens udvalg af grøntsager og kartofler, i vid udstrækning økologi fra vores gode leverandører
Meunierestegt favoritfisk
Grillet tomat og bisque af skaldyr, tilsmagt med lokal most og æblevin
kr. 298,00
Julegrisen
Økologisk grisenakke fra Bertelsgris, confiteret i julens varme krydderier og toppet med sprøde flæskesvær og laurbærsalt, og hertil en sauce på rosa peber og Medjool dadler
Kr. 298,00
Sprængt andebryst
Vinterens grønkål og puré af bagte karamelliserede æbler, hertil puffet gris og en sauce Charcutieré med stikkelsbær
Kr. 298,00
Den grønne
Krebinet af blomkål
serveret med grønkål a la creme og vinterurter
kr. 268,00

Desserter og ost
Årets julehjerte
Med fyld af nougatmousse og pannacotta med kirsebær. Anrettet på lun kirsebærsauce af hjemmesyltede kirsebær, samt en crumble på julens krydderier og brændte mandler
kr. 158.00
Lakrids panna cotta
med hindbærsorbet og solbærpuré samt marengs og tuiles
Kr. 138,00
3 gode oste
med behørig garniture og hjemmebagt brød
kr. 148,00
|