Menukort

Køkkenet er åbent fra kl. 18.00 til kl. 21.00

 

Forretter

 

Falafel (vegetarret)
Stuvede kål og sprøde flager, og luftig sauce med røget smør
kr. 135,00

Skiver af letrøget kulmule

Syltede beder, brombær og sennepskorn og sauce med røget smør.
kr. 155,00

Foie gras terrine med Cognac

Creme de cassis, svesker i Armagnac, pistaciekerner og ristet brioche
kr. 165,00
 
 
 

Desserter og ost


Vaniljemousse
med råsyltet blomme, lakrids-iscreme og bagt chokolade
kr. 135,00

Gateau Marcel

Valrhona kakao, friske bær, karamel, hindbærpuré og sorbet
kr. 145,00

5 gode danske Unika oste fra Arla

Vores veludvalgte oste fra danske mejerier, Hertil et udvalg af hjemmelavet garniture og bornholmske rugkiks
kr. 165,00


Bestil Bord

Hovedretter

Vi bruger økologisk grønt og kartofler fra Tranum Naturbrug.

Frisk fisk fra ”Kyst”
stegt  på crouton, serveret med stuvede kål, sprøde flager, ristede hasselnødder og en skaldyrsfûmet
kr. 325,00

Medaljon af dansk kalvemørbrad

Tomat mousseline, auberginekompot, puré af rød peber og en kalveglace med røget marv.
kr. 345,00

Vegetar retten

Rødbedebøf  med tomat mousseline, auberginekompot og puré af rød peber
kr. 235,00
Glaseret nakke af dansk Bertels gris

fra Hestbjerg økologi
Økologisk gris med sprød svær, confiterede æbler og en sauce med most fra Frugthaven
kr. 285,00

Mandag til og med torsdag
serverer kokkene en ærlig ret fra hverdagskøkkenet
Spørg venligst din tjener
kr. 198,00



Køkkenchefens Sæsonmenu


Skiver af letrøget kulmule
Syltede beder, brombær og sennepskorn, sauce med røget smør.
-o0o-
Medaljon af dansk kalvemørbrad
Tomat mousseline, auberginekompot, puré af rød peber og en kalveglace med røget marv.
-o0o-
Gateau Marcel
Valrhona kakao, friske bær, karamel, hindbærpuré og sorbet
-o0o-
kr. 550,00
 

Allergener, spørg venligst tjeneren.
VI STEGER MEDIUM, hvis ikke andet ønskes !