Menukort

Serveres alle dage fra kl. 18.00 - 20.30

Forretter

 

Dagens fisk
Specielt udvalgt af køkkenchefen og serveret
med spændende tilbehør
kr. 158,00

Oksehale & foie gras

Terrine af oksehale og foie gras
Kogte, let saltede beder og råsyltede solbær samt okseglace
kr. 148,00

Roulade af kanin og jomfruhummer

Roulade af kaninfilet og jomfruhummer
Serveret med urter og selleri
Hummersuppe a part
kr. 138,00
 
 

Desserter og ost


Indbagt æbletærte & Brown-ale iscreme
Æblekompot på mandel/marcipan-bund
Indbagt i marengs og serveret med Brown-ale iscreme og hvid chokolade crumbel
Kr. 128,00

Varm chokolademousse med hindbærsorbet

Chokolademousse på mørk chokolade drysset med kandiseret hvid chokolade
og hindbærsorbet
kr. 118,00

Ostebræt

Danske og franske oste med årstidens tilbehør og hjemmelavet knækbrød
kr. 148,00

 

Hovedretter

Bagt torskeryg
Bagt torskeryg med persilleskorpe. Stegt rogn og variation af løg
Urter og senneps-muslinge sauce
kr. 268,00

Helstegt oksemørbrad  a la Rossini

Glaseret i marvsmør, drysset med croutoner og urter
Jordskokke confiteret i smør.
Foie gras terrine m/ Madeira-gelé og trøffel sifon
kr. 308,00
Tilkøb af friskrevet trøffel kr. 50,00

Krondyrfilet fra Rold Skov
Serveres med variation af gulerod
Kastanjer, syltede stikkelsbær
og skøn vildt glace.
kr. 325,00

Vildtgryde
Ragout af krondyr med champignons, perleløg, kartoffelmos og syltede tyttebær
kr. 198,00
 
Dagens Vegetarret

til de gæster som heller ikke spiser fisk.
 Spørg venligst tjeneren
kr. 188,00

VI STEGER MEDIUM, hvis ikke andet ønskes !





Allergener, spørg venligst tjeneren.

Bestil Bord

OBS: Nyt menukort fra primo april 2019.