Menukort

kl. 18.00 til kl. 20.30

 

Forretter


Letrøget fisk fra Vesterhavet
Serveres med en urtecreme, sprøde flager og salater
kr. 125,00

Stegt jomfruhummer

med tomatkompot og luftig hummerskum
kr. 185,00

”Carpaccio”
af røget dyrekølle fra Rævhede.
Hertil en trøffelcreme, sprødt og salater
kr. 145,00

Laks ”Tataki”

med kimchimayo, syltede bøgehatte, salater
og spicy peanuts
kr. 145,00


 
 

Desserter og ost


Mørk chokoladekage
med citronsorbet og hvid chokolade
kr. 125,00

Dessert med sommerens bær

blomster og honning
kr. 125,00

Udvalg af 4 kvalitets oste

med blommecompot, gode oliven og sprøde rugkiks
kr. 145,00

Hovedretter

Helstegt kalvefilet
med cremet sauce, løvstikke og sommergrønt
kr. 275,00

Dagens fangst fra Hirtshals

med sommerkål, nye kartofler og en muslingesauce
kr. 325,00

Stegt majskylling

med en variation af tomater og en trøffelsauce   
kr. 275,00

Rørt tatar af okseinderlår

fra Himmerland, med sennepsmayo, sylterier,
salater og grove pommes frites  
kr. 275,00
 
Allergener, spørg venligst tjeneren.


KØKKENCHEFENS SOMMERMENU

Letrøget Vesterhavs fisk med urtecreme,
sprøde flager og salater

Helstegt kalvefilet med cremet sauce
med løvstikke og sommergrønt

Dessert med sommerens bær, blomster og honning

3 lækre retter kr. 398,00

 

Bestil Bord
 
OBS: Der kommer nyt menukort ca. 1. september 2024.