Menukort

kl. 18.00 til kl. 20.30

 

Snacks


Chips af tapioka
med tørret tomat, havsalt & dip
Kr. 48,00

Baerii kaviar

med lune blinis
10 gr. Kr. 178,00 - 20 gr. Kr 288,00

Håndplukkede græske oliven og sprøde salte mandler

Kr. 68,00

Friteret hvid fisk

med sauce Verte og syltede løg
Kr. 48,00
 

Forretter


Lun krebinet
af bagte blomkål, tilsmagt med løvstikke.Hertil sprød crudité af kål samt creme af grønne urter tilsmagt med Dijon
kr. 128,00

Røget kammusling

confiteret øko æggeblomme, serveret med sprøde syltede kål og crudité af blomkål samt syltede valnødder og en kraftig sauce af Limfjordsmuslinger og safran
kr. 148,00

Carpaccio af kalv

toppet med puffede ris, en smagfuld mayonnaise af svampe, trøffel og Cognac.
Garneret med sprøde flager af svampe og revet Høost
kr. 158,00
 
 

 

KØKKENCHEFENS SOMMERMENU

Røget kammusling
confiteret øko æggeblomme, serveret med sprøde syltede kål og crudité af blomkål, samt syltede valnødder og en kraftig sauce af Limfjordsmuslinger og safran
Ovnbagt hvidfisk
med panade af sommerens smagfulde
krydderurter og mandler. Hertil en sauce Blanquette med brunet smør og fed creme fraiche fra Thise mejeri. Desuden en cremet selleripuré
 - eller -
Langtidsstegt oksefilet
marineret med hoisin sauce, et udvalg skovens svampe samt morkelsauce
Pannacotta
tilsmagt med rosenblade, sommerens friske bær og sorbet af frugt og bær

Med fisk som hovedret kr. 428,00
Med oksefilet kr. 513,00

 
 

Hovedretter


Ovnbagt hvidfisk
med panade af sommerens smagfulde krydderurter og mandler. Hertil en sauce Blanquette med brunet smør og fed creme fraiche fra Thise mejeri. Desuden en cremet selleripuré
kr. 265,00

Langtidsstegt oksefilet

marineret med hoisin sauce,
et udvalg skovens svampe samt morkelsauce
Kr. 350,00
Kan serveres medium eller gennemstegt.

  
Braiseret nakke af Iberico gris.
Glaseret i hjemmelavet stikkelsbær BBQ sauce,
og toppet med syltede stikkelsbær og sprøde flæskesvær med piment de espelette.
Legeret sauce med chipotle og lime
kr. 285,00

Stuvede perlebygkerner

tilsmagt med trøffel. Serveret med frikassé af sommerens grøntsager, og toppet med revet Havgus fra Arla UNIKA
kr. 265,00
 
Allergener, spørg venligst tjeneren.

 

Desserter og ost


Pannacotta
tilsmagt med rosenblade, sommerens friske bær og sorbet af frugt og bær
kr. 118.00

Rabarbersorbet

med hvid chokoladeskum, knas og luftig karamel
Kr. 128,00

Udvalg af 3 oste fra Arla UNIKA

behørig garniture og hjemmebagt brød
kr. 145,00
 

Bestil Bord


OBS: Lørdage i juni og august serveres ikke a la carte, her serveres Sommermenuen.

 
OBS: Vi skifter menukort ca. 1/9-25, små justeringer, kan forekomme inden