Menukort
Køkkenet er åbent fra kl. 18.00 til kl. 21.00
Forretter
Rørt stenbiderrogn
med koldrøget færøsk laks, citruspuré sprød rug og cremet creme fraiche samt salater kr. 135,00 Stegt jomfruhummer med danske asparges og skummende hummersauce kr. 175,00 Sprød krokette af kalvebryst, med sennepsmayo, crudite og salater kr. 145,00 Hvide asparges med sauce Hollandaise, håndpillede rejer, sprøde coutons og urter Kan også laves vegetarisk kr. 185,00 ![]() Desserter og ostGateau Marcel Chokoladekage med hvid chokolade og bærsorbet kr. 145,00 Rabarber Hvid chokolade ganache, kefirsorbet og skovsyre kr. 125,00 Udvalg af danske oste med en hyben/havtornkompot, oliven og rugkiks kr. 145,00 Allergener, spørg venligst tjeneren. Bestil Bord |
HovedretterSteak Flanksteak af dansk gastrokalv med sæsongrønt, små kartofler og citron/timian sauce Stegt medium kr. 325,00 Vesterhavsfisk Stegt og serveret med ærtepuré, pasta, sæsongrønt og brunet smør med hasselnød Kan også laves vegetarisk kr. 325,00 Tatar Rørt tatar af okseinderlår med kapers, cournichons og urter. Hertil grove pommes frites, salat og aioli kr. 275,00 Lam Rosastegt lammeryg med asparges, spidskål, grillet peberfrugt og oliven/ramsløgsauce kr. 395,00 Vi steger kødet medium, hvis ikke andre ønsker Mandag til og med torsdag serverer kokkene en ”ærlig ret” fra hverdagskøkkenet Spørg venligst din tjener kr. 250,00 KØKKENCHEFENS
|
OBS: Vi ændrer menukortet den 1. juni 2023