Menukort
Køkkenet er åbent fra kl. 18.00 til kl. 21.00
Forretter
Salat af hjemmerøget kulmule
Persillepuré, sprøde chips og grønne blade. kr. 155,00 Pocheret økologisk æg Med vinterkål a la creme, saltede hasselnødder, comté og croutons kr. 145,00 Stegt foie gras Sauce Bordelaise med kalveskank, ristet brioche, frisk pære og stikkelsbær kr. 185,00 ![]() Desserter og ostLun Belgisk vaffel Med kompot af røde bær, friskrørt vaniljeis og hvid chokoladesauce. kr. 125,00 Crêpes Suzette Hjemmebagte pandekager, flamberet ved bordet i Cognac /likør og appelsinsauce med ristede mandelflager. Serveret med iscreme og rigelig vanilje kr. 175,00 Skiver af ”juleost” fra Thise Bagte valnødder, god honning, ristet pumpernikkel og hybenkompot kr. 145,00 Allergener, spørg venligst tjeneren. VI STEGER MEDIUM, hvis ikke andet ønskes ! Bestil Bord OBS: Vi skifter menukort promo marts 2023. |
HovedretterVi bruger økologisk grønt og kartofler fra Tranum Naturbrug.Den grønne Risotto af perlebyg med hasselnødder, puré af peber og piment d`espelette kr. 255,00 Dagens fisk Tilberedt med årstidens garniture Spørg venligst hvad fisken hedder i dag. kr. 335,00 Ragout med skiver af krondyr Serveret med ristede svampe, små pølser og en god bacon kr. 285,00 Chateaubriand af dansk kalvemørbrad, trancheret ved bordet. Med bearnaise og rødvinssauce. Mindst 2 kuverter kr. 365,00 pr. kuvert Mandag til og med torsdag serverer kokkene en ærlig ret fra hverdagskøkkenet Spørg venligst din tjener kr. 215,00
Køkkenchefens SæsonmenuSalat af hjemmerøget kulmule |