Menukort

Serveres hver aften fra kl. 18.00 - 21.00

FORRETTER

Pighvarbisque
Letsaltet pighvarfilet, rejer, spanske mandler, tomatstøv og safran
kr. 135,00

Carpaccio af okse fra Himmerland

frisk trøffel, hybenpuré, syltede ribs, confiteret øko æg og ”gammel knas”
kr. 135,00

Havtaske

ørredrogn, confiteret selleri, panchetta, dild og sauce Blanquette
kr. 145,00
 

HOVEDRETTER

Havtaske
ørredrogn, confiteret selleri, panchetta, kartofler med dild og sauce Blanquette
kr. 285,00

Tournedos

Oksemørbrad fra Himmerland,
marineret i cognac og aromatiske pebre, kartofler med krydderurter, svampe, grønt og sauce med rødvin
Kødet steges medium, men mindre andet ønskes
kr. 298,00

 Pocheret sprængt andebryst

svampe, agurk, stikkelsbær, kartofler med dild, skilt hønseglace med hjemmelavet paradisæble-brændevin
kr. 268,00
 
Vildtgryde

Ragout af krondyr med champignons, perleløg, kartoffel og syltede tyttebær
kr. 208,00

Dagens Vegetar ret

varierer, spørg venligst tjeneren
kr. 208,00
 

DESSERTER OG OST

Fondant
af mørk Belgisk chokolade, vanilleis og lun kompot af blåbær
kr. 108,00

Pære dessert

Pocheret pære i bagt mazarin med creme Anglaise
kr. 108,00

Hjemmelavet trøffel-brie

 med smørstegt rugbrød og kvædepuré
kr. 125,00
 

KØKKENET FORESLÅR:

 Vælg frit en forret, en hovedret og en dessert
kr. 478,00

Vælg frit 2 forretter, en hovedret og en dessert
eller
En forret , en hovedret, ost og en dessert
kr. 538.00
 

 
Bestil Bord

OBS:
Vi skifter menukort medio november