Menukort

Serveres alle dage fra kl. 18.00 - 21.30

Forretter

Dagens friske fisk
Afhængig af sæson og fangst på torvet
spørg venligst tjeneren
kr. 158,00

Sommer terrine

af confiteret andelår, rørt med grov sennep og krydderurter, sprødt og svampemayo.
kr. 128,00

Frisk sommer gazpacho

Iskold andalusisk tomatsuppe med stegte kæmperejer, brunoise af agurk, løg og piment.
Hertil  creme fraiche
kr. 128,00
 
 

Desserter og ost

Friske jordbær
Mille Feuille, vaniljecreme og basilikums sorbet
Kun i sæson
Kr. 118,00

Lakrids og hindbær

Lakrids panna cotta med hindbær i tre teksturer
kr. 118,00

Friteret Camembert

med hybenchutney og estragon frites
kr. 118,00

4 gode danske oste

hjemmelavet knækbrød og passende garniture
kr. 138,00

Hovedretter

Dagens friske fisk
Specielt udvalgt af køkkenchefen og serveret
med spændende tilbehør
kr. 288,00

StorKroens Entrecotê

250 gram.
Skåret af dansk kødkvæg fra Mariagerfjord.
Serveres med grove fritter, whiskysauce og
skovens coleslaw
Fortæl tjeneren, hvordan du vil have den stegt
kr. 248,00

Filet og kølle af dansk sommerbuk

serveres med hindbærglace, rødløgskompot,
sommergrønt og dagens kartoffel
Efter den 15. juli består retten af
KRONDYRFILET

med samme tilbehør
 kr. 298,00
 
Ragout af vildt
med sommerribs, sprøde grøntsager og
dagens kartoffel
kr. 188,00
 
Dagens Vegetarret
til de gæster som heller ikke spiser fisk.
 Spørg venligst tjeneren
kr. 188,00
 

VI STEGER KØDET MEDIUM, hvis ikke andet ønskes !





Allergener, spørg venligst tjeneren.

Bestil Bord


 


Bestil Bord

SOMMERMENUEN


Roulade af rødspætte og laks
Små krydderurter, radise og senneps-vinaigrette
kr. 108,00

Sprængt mørbrad af øko gris
med kørvelglace, sommerens spæde grøntsager
og dagens kartoffel
kr. 210,00

Gateau Marcel
Letfrossen chokoladekage med friske bær
og solbærsorbet
kr. 108,00
 

Hele menuen kr. 325,00


 


 


OBS: Vi skifter menukort medio august 2018.