Menukort

Køkkenet er åbent fra kl. 18.00 til kl. 21.00

Søndag - fredag
 

Fisken

Bagt vesterhavsfisk med sprød pankocrust, ristet kartoffelgnocci og cremet hummersauce
(Denne ret tilbydes også i en vegetarisk udgave)
kr. 155,00 som forret
kr. 325,00 som hovedret

 

Kødet

Steak af Black Angus oksefilet med efterårets svampe og cremet trøffelsauce
kr. 325,00
 

Desserten

Er med æbler fra Frugthaven, havreknas og karamel-iscreme
kr. 125,00
 

Osten

Udvalg af danske kvalitetsoste med hyben/havtornscompot og rugkiks
kr. 145,00
 
September menuen
Bagt vesterhavsfisk
Black Angus oksefilet
Æbledessert
3 retter kr. 495,00


Bestil Bord

Dagens Menu

består af 3 lækre retter som skifter hver dag.
Tjeneren fortæller om dagens menu og prisen er kr. 398,00 pr. couvert.
 

Allergener, spørg venligst tjeneren.

Søndage 3 retters søndagsmiddag kr. 378,00, læs mere her


OBS: Vi Får nyt menukort den 4. oktober 2023