Menukort

Serveres alle dage fra kl. 18.00 - 21.30

 

Forretter

Dagens friske fisk
Afhængig af sæson og fangst på torvet
spørg venligst tjeneren
kr. 158,00

Oksehalesuppe

Møre haler, små urter, sago gryn og rygeost.
kr. 108,00

Rold gris

Brandade af saga gris, friteret og serveret
med tranebær mayo og råsyltet kål
kr. 138,00

Ristet kammusling

Syltet stegt agurk, sellericreme og rugbrød
kr. 148,00

Jordskok panna cotta

Hjemmerøget andebryst med honning og rødbede sorbet
kr. 128,00
 
 

Desserter og ost

Kraftig chokoladekage
med appelsinsorbet og sprød appelsin
Kr. 118,00

Kirsebær consomme

Mandelsorbet og kanelsprødt
kr. 118,00

Fromage surprise
Knasende citronfromage med gemt overraskelse.
kr. 128,00

4 lækre danske oste

hjemmebagt knækbrød, syltede valnødder og chutney
kr. 138,00

Hovedretter

Dagens fisk
Specielt udvalgt af køkkenchefen og serveret
med spændende tilbehør
kr. 288,00

Gris med skaft

En stor flot dansk kotelet. Hertil serveres græskar, grønkål,
kartoffelsouffle og marvsky
 kr. 268,00

Vildand / gråand

Mørt bryst, stegt rosa og serveret med tyttebærsauce, figner, kål og rødbede
kr. 308,00

Storkroens Steak

220 gr. filet af dansk kødkvæg, serveret med whiskeysauce,
dagens grønt, grove fritter og kroens svampesmør
Kr. 278,00

Husmandskost

Vildtragout med svampe, dagens kartoffel
og flødevildtsauce
kr. 188,00

Dagens Vegetarret

til de gæster som heller ikke spiser fisk.
 Spørg venligst tjeneren
kr. 188,00
 

VI STEGER MEDIUM, hvis ikke andet ønskes !





Allergener, spørg venligst tjeneren.

Bestil Bord
 


 


Bestil Bord

KØKKENCHEFENS SÆSON MENU

OKSEHALESUPPE

DAGENS FISK

VILDAND / GRÅAND

INDBAGT BRIE

og økologisk ”lille Tanghus” fra Nørskovlund.
Trøffel, rosmarin og sprødt rugbrød

CHOKOLADEKAGE


3 retter kr. 545,00 4 retter kr. 595,00
Hele menuen kr. 645,00


 


OBS: Vi skifter vintermenukort primo januar 2018