Menukort

Køkkenet er åbent fra kl. 18.00 til kl. 21.00

 

Forretter

 

Falafel (vegetarret)
Ærtepuré, pocheret æggeblomme, luftig ramsløgssauce, knuste og saltede mandler
samt grønne blade
kr. 135,00

Tynde skiver af røget tun

serveret med en estragonmousseline og fennikel
kr. 145,00

Carpaccio af okse fra Himmerlands kød

Inderlår, svampe, Karl Johan creme og valnødder
kr. 155,00
 
 
 

Desserter og ost


Fondant med Belgisk chokolade
hertil en variation af danske æbler og most fra ”Frugthaven”
kr. 145,00

Fromage med ymer
og havtorn, sorbet og valnøddebisquit
kr. 125,00

Ostebræt

Vore veludvalgte oste fra danske mejerier, bliver serveret ved bordet.
Hertil et udvalg af hjemmelavet garniture og sprødt
kr. 175,00

Allergener, spørg venligst tjeneren.


Bestil Bord




OBS: Nyt menukort den 5. september 2022

Hovedretter

Vi bruger økologisk grønt og kartofler fra Tranum Naturbrug.

Hel rødtunge
Stegt i svedjerug fra Aurion, kapers, tyttebær og brunet smør
kr. 305,00

Sprængt andebryst
med agurk og sauce Supreme med peberrod
kr. 295,00

Vegetar retten

Rødbedebøf med cremet sauce, ærtepuré og saltede mandler
kr. 225,00
 

Steak bearnaise
Stegt med grønne urter, pommes gaufrettes og purè af fermenteret hvidløg samt sauce Bearnaise
kr. 335,00
 
VI STEGER MEDIUM, hvis ikke andet ønskes !

Mandag til og med torsdag
serverer kokkene en ærlig ret fra hverdagskøkkenet
Spørg venligst din tjener
kr. 198,00



Sommermenuen

Tynde skiver af røget tun
serveret med en estragonmousseline og fennikel

Sprængt and
med agurk og sauce Supreme med peberrod

Fromage med ymer
og havtorn, sorbet og valnøddebisquit

kr. 388,00