Menukort

Søndag til fredag
kl. 18.00 til kl. 20.30

 

Forretter


Rimmet og let grillet laks

Serveret med jordskokkepuré, sprøde rejechips, syltede løg og sennepskorn

kr. 148,00

Fra mejeriet ”La Trecccia” Burrata ost

Skiver af Skagen skinke og friske figner

(Kan også serveres vegetarisk)

kr. 158,00

Mousse af sæsonens fisk

rørt med grønne urter og fed creme fraiche fra Thise mejeri. Vi serverer den med grønne urter og sprødt

kr. 148,00
 

 

KØKKENCHEFENS SENSOMMERMENU


Rimmet og let grillet laks

Serveret med jordskokkepuré, sprøde rejechips, syltede løg og sennepskorn

Helstegt oksefilet

Marineret med timian og cognac, hertil serveres en kraftig sauce Bordelaise tilsmagt med røget marv og timian

Rabarberkompot
Tilsmagt med anislikør Hertil lakrids-is, dildolie og krystalliseret chokoladetuilles

kr. 458,00 pr. person


Ønsker I at besøge os en lørdag, læs mere her

 

Hovedretter


Vi serverer vores hovedretter med sæsonens udvalg af grøntsager og kartofler, i vid udstrækning økologi fra vores gode leverandører

Pandestegt favoritfisk

Garneret med håndpilede rejer og sauce Beurre Blanc tillavet på safran og bergamotte
kr. 278,00

Helstegt oksefilet

Marineret med timian og cognac hertil serveres en kraftig sauce Bordelaise tilsmagt med røget marv og timian

Kr. 310,00

Kan serveres medium eller gennemstegt.

Confiteret andelår
med karamelliseret kompot af stikkelsbær samt en sherryskysauce tilsmagt med lokal æblemost
Kr. 288,00

Krebinet af bagt blomkål

serveret med syltede kål samt ristede salte nødder og sauce Beurre Blanc tillavet på safran og bergamotte
kr. 265,00
 
Allergener, spørg venligst tjeneren.

 

Desserter og ost


Rabarberkompot
Tilsmagt med anislikør Hertil lakrids-is, dildolie og krystalliseret chokoladetuilles
kr. 148.00

Årets sidste jordbær

Marinerede og syltede i god olivenolie, med en creme af fed fløde, knuste marengs og jordbærsorbet
Kr. 128,00

Gode oste fra nær og fjern

Vi serverer tre oste, nøje udvalgt efter sæson og udbud med behørig garniture og hjemmebagt brød
kr. 148,00

Bestil Bord


OBS: Lørdage i juni og august serveres ikke a la carte, her serveres Sommermenuen.

 
OBS: Vi skifter menukort ca. den 1. oktober 2025