Forretter
Saltet laks
med urter, syltede sennepskort, dild, agurker, rugbrødschips og purlægsmayo
kr. 155,00
Hummerbisque med stegt fisk
og en tvist. Smagt til med rød karry og basilikum
kr. 155,00
Dagens fangst fra Hirtshals
Stegt med syltede løg og dild. Blanquette sauce med fyld af æbler, purløg og friterede kapers
kr. 145,00
Oksetatar
smagt til med asiatisk marinade, forårsløg, syltede stikkelsbær, urter og jordskokkechips
kr. 125,00
Desserter og ost
Hvid chokolademousse
med mælkeflager, yozu sorbet og bagt hvid chokolade
kr. 145,00
Citrontærte
med marengs og vanilje is
kr. 125,00
Brownie
med citronsorbet og hvid chokolade
kr. 125,00
Udvalg af 4 kvalitets oste
med compot, gode oliven og sprøde rugkiks
kr. 145,00
|
Hovedretter
Stegt lyssej
med stegt spidskål, syltede rødløg, stikkelsbær, saltede mandler og muslingesauce
kr. 325,00
Steak af oksefilet
Serveret med stegt palmekål, saltede mandler, citronpuré, syltede bøgehatte og sennepskorn. Rødvinssauce og dagens kartoffel
kr. 325,00
Braiseret svinekæbe
Serveres med trøffel-mos, sæsonens grøntsager, tyttebær og sauce på fermenteret hvidløg
Kr. 275,00
Dagens vegetarret
Spørg venligst tjeneren
kr. 225,00
Allergener, spørg venligst tjeneren.
”Køkkenschefens efterårsmenu”
Lavbagt færøsk laks med citron, glaskål og sprødt
Cremet svampesuppe med kylling og persilleolie
Krondyrryg med selleri, løg, sprød kartoffel og pebersauce
Brie de Meaux med trøffel, smørristet rugbrød og æblecompot
Mørk chokolademousse med hengemte blommer og iscreme
Hele menuen kr. 598,00
2 forretter, hovedret og ost eller dessert
kr. 558,00
Bestil Bord |