Menukort

kl. 18.00 til kl. 20.30

 

Forretter


Bedste fangst fra Hirtshals
letbagt fisk med agurker, urte-mayo, sprøde flager og salater
kr. 125,00

Hummerbisque med stegt fisk

og et tvist. Smagt til med rød karry og basilikum
kr. 155,00

Rimmet torsk

med syltet kinaradise, rosenkål, kimchi, sesam og poke
kr. 135,00

Confiteret Iberico grisenakke

serveret med Boretane løg og fermenteret hvidløgssauce
kr. 145,00

 
 

Desserter og ost


Chokolademousse
syltede bær, solbærsorbet og knas
 kr. 98,00

Citrontærte

med vaniljeis
kr. 98,00

Brownie

med hvid chokolade granache, råsyltede bær og en citronsorbet
kr. 115,00

Udvalg af 4 kvalitets oste

med kompot, gode oliven og sprøde rugkiks
kr. 155,00
 

Hovedretter

Stegt torsk
med syltede beder, palmekål, selleripuré, saltede valnødder og muslingesauce
kr. 325,00

Steak af oksefilet

Serveret med stegte kejserhatte, bagte løg og selleri. Morkelsauce og dagens kartoffel
kr. 385,00

Braiseret okse short ribs

Serveres med mos, stegte skalotteløg, grøn salsa, tyttebær og skysauce
Kr. 275,00

Dagens vegetarret

Spørg venligst tjeneren
kr. 245,00
 
Allergener, spørg venligst tjeneren.



Se også vores gode tilbud i januar, februar og marts:
Krondyrsmiddagen
Husk at bestille denne online og senest dagen før kl. 18.00!



Bestil Bord
 
OBS: Vi skifter menukort igen i marts 25.