Menukort

Serveres alle dage fra kl. 18.00 - 21.30

 

Forretter

DAGENS FRISKE FISK
Afhængig af sæson og fangst på torvet
spørg venligst tjeneren
kr. 158,00

RØRT TATAR

Chips og sprøde salater i vinaigrette
kr. 128,00
Kan også serveres som hovedret m/ grovfrites
kr. 210,00

 GRILLET LAMMEMØRBRAD

Trøffelmayonaise, crudite og friteret brød
kr. 128,00

SKUMMENDE HVID FISKESUPPE

Sprød soufflé samt dampet hvid fisk
kr. 138,00

SOMMERSALAT

med røget makrel, kartofler, radise,
purløg og rødløgscreme
kr. 98,00

 

Desserter og ost

KOLDSKÅLSFROMAGE
Anrettet på bund af bagte kammerjunker
og serveret med sommerbær
Kr. 98,00

GATEAU MARCEL

Lime sorbet og syltede bær
kr. 128,00

FRISKE JORDBÆR

Hvid chokoladecreme, kørvel sorbet og frisk kørvel
kr. 108,00

3 ØKOLOGISKE OSTE

med hjemmesylt og hjemmelavet knækbrød
kr. 128,00

Hovedretter

DAGENS FISK
Specielt udvalgt af køkkenchefen og serveret
med spændende tilbehør
kr. 288,00

 STEAK AF DANSK KØDKVÆG

Smovses med hvid peber-sauce og dagens grønt
 kr. 308,00

SPRÆNGT UNGHANEBRYST

Peberrods-sauce og sommergrønt
kr. 218,00

GRILLET SVINEKOTELET

Fra Rosenbeck frilandsgris. Hertil dagens grønt
og estragoncreme
Kr. 228,00

 RAGOUT AF KRONDYR

syltede tranebær og persillekartofler
kr. 188,00

VI STEGER MEDIUM, hvis ikke andet ønskes !

DAGENS VEGETAR-RET
til de gæster som heller ikke spiser fisk
spørg venligst tjeneren
kr. 188,00




Allergener, spørg venligst tjeneren.

Bestil Bord
 

 


Bestil Bord

KØKKENCHEFENS SOMMERMENU

SOMMERSALAT
med røget makrel, kartofler, radisse, purløg og rødløgscreme

GRILLET SVINEKOTELET
Fra Rosenbeck frilandsgris
med estragoncreme og dagens grønt

KOLDSKÅLSFROMAGE
på bund af bagte kammerjunker og sommerbær

3 retter kr. 325,00


 

  
OBS: Vi skifter til menukort i uge 34