Menukort
Middag på Rold StorKro den 18. og 19. december 2020
Julemiddagen
Skiver af koldrøget laks fra ”KYST” med syltede og stegte jordskokker samt mayo af brunet smør og hasselnødder
Ragout af hel confiteret juleand. Hertil ”æbleflæsk” og sprøde æblechips samt kraftig hønsebouillon tilsmagt med trøffel
Langtidsstegt bryst af dansk frilandsgris med okseglace tillavet på peber og dadler. Serveret med glaseret pære og ravioli af glaskål fyldt med valnødder og vinterkål
Lille tærte fyldt med cremet ganache af nougat og syltede Amarena kirsebær. Serveret med crumble af ristede mandler, sprød karamel, julekrydderier og toppet med kirsebærsorbet
3 retter kr. 375,00 (laks - frilands gris - dessert)
4 retter kr. 450,00
Hertil kan tilkøbes passende vinmenu, som serveres ad libitum
v/3 retter kr. 375,00
v/4 retter kr. 450,00
Vintermenuen
Skiver af krondyrkølle med bagt kartoffelmos og flødevildtsauce
Nøddefromage med syltede abrikoser og ristede nødder
3 retter kr. 289,00
Begge menuer skal forudbestilles på tlf. 98375100 eller rsk@rold.dk