Menukort

kl. 18.00 til kl. 20.30

 

Forretter


 Saltet laks
med urter, syltede sennepskort, dild, agurker, rugbrødschips og purlægsmayo
kr. 155,00

Hummerbisque med stegt fisk

og en tvist. Smagt til med rød karry og basilikum
kr. 155,00

Dagens fangst fra Hirtshals

Stegt med syltede løg og dild. Blanquette sauce med fyld af æbler, purløg og friterede kapers
kr. 145,00

Oksetatar

smagt til med asiatisk marinade, forårsløg, syltede stikkelsbær, urter og jordskokkechips
kr. 125,00

 
 

Desserter og ost


Hvid chokolademousse
med mælkeflager, yozu sorbet og bagt hvid chokolade
kr. 145,00

Citrontærte

med marengs og vanilje is
kr. 125,00

Brownie

med citronsorbet og hvid chokolade
kr. 125,00

Udvalg af 4 kvalitets oste

med compot, gode oliven og sprøde rugkiks
kr. 145,00
 
 

Hovedretter

Stegt lyssej
med stegt spidskål, syltede rødløg, stikkelsbær, saltede mandler og muslingesauce
kr. 325,00

Steak af oksefilet

Serveret med stegt palmekål, saltede mandler, citronpuré, syltede bøgehatte og sennepskorn. Rødvinssauce og dagens kartoffel
kr. 325,00

Braiseret svinekæbe

Serveres med trøffel-mos, sæsonens grøntsager, tyttebær og sauce på fermenteret hvidløg
Kr. 275,00

Dagens vegetarret

Spørg venligst tjeneren
kr. 225,00
 
Allergener, spørg venligst tjeneren.

”Køkkenschefens efterårsmenu”

Lavbagt færøsk laks med citron, glaskål og sprødt

Cremet svampesuppe med kylling og persilleolie

Krondyrryg med selleri, løg, sprød kartoffel og pebersauce

Brie de Meaux med trøffel, smørristet rugbrød og æblecompot

Mørk chokolademousse med hengemte blommer og iscreme

Hele menuen kr. 598,00

2 forretter, hovedret og ost eller dessert

kr. 558,00

 

Bestil Bord
 
OBS: Der kommer nyt menukort torsdag den 21. november 2024.