Menukort

Serveres hver aften fra kl. 18.00 - 20.30

Forretter

Smørdampede asparges med jomfruhummer, sprødt fra Skagen og krydderurte blanquette
kr. 135,00


Koldrøget laks med rygeostecreme, friske ærter og radiser
kr. 125,00


Gravad krondyrinderlår med aioli, syltede rabarber, havgus-flager og ristede solsikkekerner
kr. 125,00

Hovedretter

Hel rødtunge stegt i mel fra Aurion Mølle med skummet brunet smør, tyttebær, friske ærter og sprød bacon
kr. 285,00

Steak af oksefilet fra Himmerland med trøffelsmør, forårets grønsager og rødvins-demiglace
kr. 315,00

Citronpocheret bryst af forårskylling fra Rokkedahl serveret i let sennepsfrikassé med nye grønsager og knasende skind
kr. 275,00

Dessert og ost

Rabarbertærte med crumble og hvid chokoladecreme
kr. 108,00

Blødende chokoladekage med coulis af jordbær og vanillis is
kr. 108,00


3 slags oste fra nær og fjern serveret med rabarber-æble chutney og surdejsbrød
kr. 125,00

Fra den 13. juni til den 31. august serverer vi hver aften også vores Sommermenu.
 
Vi skifter menukort i uge 25