Menukort

Søndag til fredag
kl. 18.00 til kl. 20.30

 

Forretter


Flager af tempereret rundfisk
med risotto af blomkålsris, sprøde flager af kål, saltet hasselnød, grønne urter og sauce på Havgus fra UNIKA
kr. 168,00

Marmoreret fisketerrine a la Rold

med sauce lavet på purløg
kr. 158,00

Jordskokkesuppe

kreeret med Calvados og en lokal most.
Terrine af kyllíng fra Rokkedahl, fyldt med valnød og urter, samt en variation af jordskokker
kr. 148,00
 
 

 

KØKKENCHEFENS EFTERÅRSMENU


Marmoreret fisketerrine a la Rold
med sauce lavet på purløg

Jordskokkesuppe
kreeret med Calvados og en lokal most.
Terrine af kyllíng fra Rokkedahl, fyldt med valnød og urter, samt en variation af jordskokker

Krondyrinderlår
Marineret med honning og lyng, rødvinssauce fyldt med saltbagt selleri, tyttebær og syltede løg


Toast på friskost
 trøffel og stikkelsbærsyltetøj


Creme a la caramel
med tongabønne, sprød tuilles, karamelsauce og lavendelis


4 retter (uden ost) kr. 528,00 pr. person
5 retter kr. 598,00

Hertil tilbydes en vinmenu 
kr. 348,00 / 398,00



Ønsker I at besøge os en lørdag, læs mere her

Hovedretter


Vi serverer vores hovedretter med sæsonens udvalg af grøntsager og kartofler, i vid udstrækning økologi fra vores gode leverandører

Sæsonens gode fisk
Tilberedt ”en croute”
Porre og spinat a la creme
kr. 278,00

Krondyrsinderlår

Marineret med honning og lyng, rødvinssauce fyldt med saltbagt selleri, tyttebær og syltede løg
Kr. 298,00
Kan serveres medium eller gennemstegt

Sprængt andebryst
Grønkål, puré af bagte æbler, puffet gris og en sauce Charcutteri med stikkelsbær
Kr. 268,00
 
Den grønne

Risotto af blomkålsris, sprøde flager af kål, saltet hasselnød og grønne urter
Sauce på Havgus fra UNIKA
kr. 265,00



 

Desserter og ost


Creme a la caramel
med tongabønne, sprød tuilles, karamelsauce og lavendelis
kr. 148.00

Pisket lakridspannacotta

sprød tuilles, marengs, solbærgelé og en hindbærsorbet
Kr. 138,00

3 gode oste fra danske mejerier

med behørig garniture og hjemmebagt brød
kr. 148,00
 
Allergener, spørg venligst tjeneren.

Bestil Bord
 
OBS: Vi skifter menukort i uge 46