Menukort

Serveres alle dage fra kl. 18.00 - 20.30

 

Forretter

Dagens friske fisk
Afhængig af sæson og fangst på torvet
spørg venligst tjeneren
kr. 158,00

Kæber af gris

Braiseret i mørkt øl.
Hvide bønner, rødbede, sprøde løg og karse
kr. 138,00

Cremet hønsekødsbouillon

Hertil små urter, souffleboller og hønsekød
kr. 118,00

Brændt og røget carpaccio af krondyr
Serveret med krydderurte-mayonaise og rugbrød
kr. 158,00
 
 

Desserter og ost

Orangemousse
og Amaretto, med marengs, æble og spongecake
Kr. 118,00

Syltede figner

Flamberes ved bordet i Cointreau
og hjemmelavet citronparfait
kr. 138,00

Cheesecake
med myntesorbet og syltede bær
kr. 118,00

Karamelliseret blåskimmel

Blå kornblomst fra Thise mejeri
Glaseret og serveret med syltede valnødder og krydderbrød
kr. 138,00

Hovedretter

Dagens fisk
Specielt udvalgt af køkkenchefen og serveret
med spændende tilbehør
kr. 288,00

Kalvefilet

250 gram steak af Himmerlands kød
Serveret med dagens grønt og æble/kørvel glace
med foie gras.
 kr. 278,00

Osso Buco

af okseskank, serveret med tomatiseret demi-glace,
bagt kartoffelmos, selleri, gulerod og syltede løg
kr. 198,00

Sprængt bryst af due

med æbleflæsk, rødbede og peberrodssauce
Kr. 268,00

Husmandskost

Vildtgryde med persillekartofler og syltede tranebær
kr. 188,00

Dagens Vegetarret

til de gæster som heller ikke spiser fisk.
 Spørg venligst tjeneren
kr. 188,00
 

VI STEGER MEDIUM, hvis ikke andet ønskes !





Allergener, spørg venligst tjeneren.

Bestil Bord


 


Bestil Bord

KØKKENCHEFENS SÆSON MENU

DAGENS FISK

KRONDYRCARPACCIO

SPRÆNGT DUE

OSTETALLERKEN

et lille udvalg af oste med tilbehør

ORANGEMOUSSE


3 retter kr. 510,00 4 retter kr. 560,00
Hele menuen kr. 600,00


 


OBS: Vi skifter til forårsmenukort medio marts 2018.