Menukort
Køkkenet er åbent fra kl. 18.00 til kl. 21.00
Forretter
Falafel (vegetarret)
Ærtepuré, pocheret æggeblomme, luftig ramsløgssauce, knuste og saltede mandler samt grønne blade kr. 135,00 Ørred og asparges Skiver af røget dansk ørred. Pocheret og tørret æggeblomme, toppet med ørredrogn og en cremet aspargessuppe kr. 145,00 Asparges, rejer & rogn Pocherede asparges, rejer og stenbiderrogn. Serveret med luftig ramsløgssauce og ristede pistaciekerner kr. 155,00 som hovedret kr. 275,00 Carpaccio af okse fra Himmerlandskød Tynde skiver af okseinderlår med basilikummayo, pimentpuré, flager af retro-ost fra Sønderhaven, champignons og ristede valnødder. kr. 165,00 ![]() Desserter og ostFriske bær med vinskum Vendt med vineddike og sort peber, gratineret med sauce Sabayonne og tilsmagt med hyldeblomst. Ristede hasselnødder og vanilleis kr. 125,00 Chokoladefondant og Pias rabarber Belgisk Callebaut chokolade og sprøde kys. Tørret rabarber, hvid chokoladecreme, rabarbersorbet og kompot. kr. 135,00 Ostebræt Vore veludvalgte oste fra danske mejerier, bliver serveret ved bordet. Hertil et udvalg af hjemmelavet garniture og sprødt kr. 165,00 Bestil Bord |
HovedretterVi bruger økologisk grønt og kartofler fra Tranum Naturbrug.Frisk fisk fra KYST Stegt på crouton og serveret med aspargesbroccoli, Bottarga, en soubise af hvidløg og brunet smør, saltede og knuste mandler samt en smørpisket sauce kr. 295,00 Kylling fra Rokkedahl Stykker af braiseret kylling, serveret med stuvede grøntsager, ærtepuré, kyllingjus, sprødt kyllingeskind og revet karamelsten fra Arla unika. kr. 285,00 Vegetar retten Rødbedebøf med cremet sauce, glaseret aspargesbroccoli, soubise af hvidløg og brunet smør. kr. 225,00 Côte de boeuf Langtidsstegt og marineret oksehøjreb. Med aromatiske pebre og dijon. Trancheres ved bordet og serveres med en pebersauce, tilsmagt med creme fraiche og cognac. Tilberedningstid ca. 40 min. Mindst 2 personer pr. kuvert kr. 335,00 Mandag til og med torsdag serverer kokkene en ærlig ret fra hverdagskøkkenet Spørg venligst din tjener kr. 198,00
Køkkenchefens Sæsonmenu
Allergener, spørg venligst tjeneren. |