Kom på ferie i rold

Trænger du til en ferie? En ferie på Rold StorKro er noget ganske særligt! Her kan du nyde en ferie i skønne omgivelser med god mad og smuk natur.
 
Ferie efter dine behov
Hos os kan du booke din ferie alle tider på året og lige det antal dage, der passer dig. Du skal således blot finde ud af, om du ønsker en miniferie eller et længere ophold, og om det skal være i det skønne forår, om sommeren eller når skoven falmer senere på året.

Ønsker du en aktiv ferie, kan du få det hos os! Vi tilbyder ophold, som inkluderer oplevelser på golfbanen eller på cykel. Planlægger du at holde fri i en af de mere traditionsrige ferier, som eksempelvis i påsken, til nytår, i efteråret i uge 42, eller til Rebildfesten, kan du være sikker på et ophold, hvor der er mulighed for at deltage i mange forskellige arrangementer, aktiviteter og underholdning flere gange dagligt.
 
Vi er sikre på, at vi tilbyder lige netop den ferie, som er noget for dig. Se alle de spændende tilbud her:
 

Ferie ved Rold Skov

Trænger du til en pause fra hverdagen, og ønsker du et idyllisk weekendophold eller ferie med fokus på smuk natur og god mad? Så er Rold StorKro det rette valg for dig. Vi tilbyder alt fra romantiske weekendophold til golfophold i samarbejde Rold Skov Golfklub. Du kan også booke et af vores cykel eller MTB ophold, hvor du er garanteret høj puls og spændende ruter.

Vi har forskellige typer af ophold, hvor du kan få pulsen både op eller ned. Der er god mulighed for selv at planlægge dit ophold. Vi tilbyder dog også ophold, hvor vi har planlagt de forskellige dage, så du kan opleve de forskellige seværdigheder i området. Hos Rold StorKro lover vi, at du får et ophold i smukke omgivelser og mad af højeste kvalitet.

Weekendophold eller miniferie

Vi tilbyder alt fra juleophold til efterårsferie i de smukkeste omgivelser. Om du trænger til en weekend med ren afslapning eller en miniferie med fokus på motion og aktiviteter, så er Rold StorKro stedet for dig.

Der er gode muligheder for at deltage i forskellige arrangementer i Rebild området. Du kan blandt andet deltage i Rebildfesten, hvor den amerikanske nationaldag bliver fejret. Vi tilbyder også ophold i forbindelse med Opera I Rebild, hvor vi pakker en frokostkurv til vores gæster. Du kan også købe vores populære nytårsophold, hvor vi sørger for den bedste start på det nye år med fokus på god mad og hyggelige omgivelser.

Kroophold i Nordjylland

Hvis du booker dit næste kroophold, vandreferie eller miniferie ved os, så er du sikret en ophold i smukke omgivelser. Vi tilbyder alt fra traditionelle weekendophold og kroophold i Jylland til ferier. Besøger du os i de traditionelle ferier som påskeferien eller vinterferien, så er du sikret et ophold, hvor du får rig mulighed for at deltage i alverdens forskellige aktiviteter og arrangementer.

I vores restaurant er du sikret mad af højeste kvalitet og den flotteste udsigt over Gravlev Ådal. Om du er på et romantisk weekendophold med din partner eller på miniferie med familien, så har vi plads til alle typer selskab.

Har du spørgsmål til vores forskellige ophold, kan du tage kontakt til os på tlf. 98 37 51 00. Så kan vi i fællesskab få planlagt det perfekte ophold for dig og dine nærmeste.