Gæster med særlige behov

Kørestolsbrugere, allergikere og dårligt gående på Rold StorKro


Sidder du i kørestol, er dårligt gående, har allergi eller andet, håber vi nedenstående informationer, kan hjælpe dig med at forberede dit besøg på Rold StorKro.
 

Kørestolsbrugere:


Ved indgangen til Rold StorKro er der handicap-parkering. Der er køreslidske op til indgangen og på 2 etager har vi handicap-venligt-indrettet toilet.


Restauranten:
Skal du ud at spise en middag, en frokost eller blot nyde en kop kaffe og kage, er der ingen problemer for kørestolsbrugere. Restauranten er i forskudt plan, og det er kun muligt at køre i kørestol i et af planerne, så bestil venligst bord i forvejen, så vi kan sikre et bord med nem adgang i kørestol. 


Selskab:
Skal du til selskab på Rold StorKro, kan man til de fleste af vores selskabslokaler køre ind med kørestol. 

Disse lokaler er:
Storstuen, Salonen, Pejsestuen, Granstuen, Atrium og Panoramarestauranten.


Skal du til selskab i Storstuen eller Salonen kan du køre direkte ind i lokalet via terrassedørene. 


Frueskoen er beliggende i underetagen, der er ingen elevator og ikke mulighed for at køre ind udefra, så desværre er det lokale ikke tilgængeligt i kørestol. (Der kommer elevator til dette lokale i løbet af 2022)


Overnatning:
Vi har et handicap-venligt-indrettet værelse med special indrettet bade- og toilet faciliteter, ingen dørtrin, ekstra brede døre, trægulv og forhøjede senge. Bed om værelse nr. 1 ved bestillingen.

 

Dårligt gående:


Vores værelser ligger i 2 plan, hvis vi bliver informeret ved bestillingen at du er dårligt gående, finder vi et værelse i stueplan. (Vi får elevator til 1. sal i løbet af 2022)

 

Allergikere:


På Rold StorKro vil vi gerne så vidt muligt tage højde for vore gæsters allergier.


Mad-allergier:
For at vi kan lave den helt rigtige menu til dig, er det vigtigt vi kender til din allergi før du ankommer til hotellet, gerne mindst 1 uge før ankomsten hvis muligt. Er du diabetiker, har gluten allergi eller f.eks. ikke kan tåle nødder, venligst kontakt os, skriv gerne en mail på rsk@rold.dk. Er du multi-allergiker og er der mange forskellige madvarer du ikke tåler, eller kun nogle få, du kan tåle, vil vi meget gerne have tilsendt en liste, så vi er sikre på at kokken tilbereder det helt rigtige måltid til dig.


Andre allergier:
Har du allergi over for hunde, har vi værelser, hvor dyr ikke er tilladt, venligst oplys ved værelses bestillingen at du ønsker "hunde-fri" værelse.
Tåler du ikke duner og puder med naturfyld, venligst oplys dette ved bestillingen, og vi skifter dit sengetøj inden ankomsten.

Vi har værelser med gulvtæpper, med trægulve, og værelser hvor vi lige har malet osv. Hvis vi kender til dit behov, ved værelses bestillingen, vil vi gøre alt hvad vi kan for at finde det værelse, som passer bedst til dig.