Frokost og smørrebrødskort

Der kommer nyt frokostmenukort, når vi ved hvornår vi må åbne igen.

Frokost på Rold StorKro i perioden 13. december - 27. december 2020

kl. 12.00-15.00

Fredag den 18. december 2020

Dagens smørrebrød, 2 stykker
kr. 148,00

Juleanretningen:
Marineret sild med karrysalat, æg med rejer og mayo, gravad laks med rævesauce, fiskefilet med remoulade, grønlangkål med julemedister og brunede kartofler, confiteret andelår med rødkål, dansk brie med passende tilbehør & ris a la mande med lun kirsebærsauce

kr. 198,00 pr. couvert (min. 4 couverter)
 
Til den helt store appetit, kan juleanretningen suppleres med:
Kalvesylte med sennep og rødbeder og/eller tartelet med høns i asparges
Kr. 15,00 pr. ret. pr. couvert

Lørdag og søndag den 19. og 20. december 2020

Dejlig julet buffet
Gå en tur i skoven først og besøg vores forsyningsvogn, som servere rødvinstoddy til de voksne og juice til børnene
i løbet af eftermiddagen kommer julemanden og underholder børnene - læs mere her.
kr. 368,00 pr couvert eller kr. 160,00 for børn op til 12 år.

Fredag den 25. december og lørdag den 26. december (1. og 2. juledag)

Stor julebuffet med alle julens lækkerier
kr. 378,00 pr. couvert eller kr. 160,00 for børn op til 12 år.
 

 

OBS: Der kommer nyt menukort den primo januar 2021.

 


I Rold StorKro restaurant kan du fra kl.12.00 til 15.00 vælge mellem lækre retter fra vores frokostkort. Her finder du alt fra sandwich til salat. Vi har noget for enhver smag på vores frokostmenu, og du finder helt sikkert en ret, der falder i din smag.

 

Vores kokke står altid klar til at lave lækre retter til vores gæster, ligegyldigt om det er frokost- eller aftenretter. Du finder blandt andet vores populære stjerneskud og krondyrburger, som begge er lavet helt fra bunden. Vi bruger nogle af de bedste og friskeste råvarer, så du er sikret en lækker frokost, ligegyldigt om du bestiller en Croque Madame eller varmrøget laks på sprøde salater.

 

Du har muligheden for at vælge mellem mange forskellige retter, hvor du kan vælge både fra smørrebrødskortet og frokostkortet.

Frokostbuffet

Derudover skal du altid holde øje med vores kalender, da vi på udvalgte søndage og helligdage har en stor og lækker frokostbuffet. I buffeten finder du et stort udvalg af forskellige retter, hvor du både finder traditionelle retter samt retter passende til årstiden. Vores frokostbuffet er yderst populær, da maden er af højeste kvalitet, og udvalget er stort. Tag derfor din partner eller familie med til frokost i Danmarks flotteste natur.

Smørrebrød hos Rold StorKro

Hos Rold StorKro finder du også et stort udvalg af smørrebrød. Vores menukort indeholder klassikere som marineret sild, fiskefilet og dyrlægens natmad. Vores smørrebrød serveres på lækkert rugbrød, og du er sikret en frokost, der mætter. Du går aldrig galt i byen med et klassisk stykke smørrebrød, og vi lover, at vores smørrebrød er af højeste kvalitet.

 

Vores smørrebrød er sammensat af de bedste og friskeste råvarer, så du får en tilfredsstillende frokost hos os. Smørrebrødet er en af danskernes yndlingsretter, og hos Rold StorKro er du sikret et stykke smørrebrød, som lever op til alle dine krav. Vores menukort indeholder blandt andet lækre madder, som krondyrsroastbeef, røget laks og gorgonzola på ristet rugbrød med æggeblomme.

Nyd naturen i Rold Skov

Du kan nyde vores lækre udvalg af smørrebrød med udsigt over Rold Skov. Vi råder vores gæster til at kombinere deres frokost med en vandretur i den fantastiske natur omkring Rold Skov. Så tag vandreskoene med, så I enten inden eller efter frokosten kan nyde noget af Danmarks smukkeste natur.

 

Ligegyldigt om I kommer to eller syv personer, så har vi smørrebrød til enhver smag. Det er selvfølgelig muligt at kombinere retter fra vores frokostkort og smørrebrødskort. Husk at vi også tilbyder romantisk weekendophold for 2.