Frokost og smørrebrødskort

Serveres alle dage fra kl. 12.00 -  kl. 15.00

 

Smørrebrød

   
Smørrebrød anrettes på rugbrød, med mindre andet ønskes    
Marineret Christiansøsild med løg, æg og karrysalat kr. 75,00
Hjemmelavet stegt sild med krydret æble-kompot, rå og syltede løg samt peberrod kr. 75,00
Stegt grovpaneret fiskefilet serveret med hjemmerørt remoulade kr. 85,00
Stegt grovpaneret fiskefilet med rejer, mayonaise og citron kr. 98,00
Vores egen gravad laks på smørstegt surdejsbrød. Hertil håndpillede rejer, plukkede salater og sennepssauce kr. 135,00
Gammel ost med fedt, sky, løg og rom kr. 95,00
Dagens smørrebrød, 2 stk. - spørg din tjener kr. 148,00
   

Lune og kolde frokostlækkerier

Søndagsbuffet (også lørdage fra den 28/11) kr. 368,00
Søndagsbuffet til børnene kr. 160,00
   
Lune stykker af confiteret and, serveret med hjertesalat vendt i mormordressing.
Hertil sprøde croutons, granatæblekerner og ristede valnødder
kr. 139,00
Stjerneskud med stegt og dampet fiskefilet, rejer og hjemmerøget laks kr. 149,00
Stor hjemmelavet smørbagt tartelet med aspargesveloute og pocheret kyllingebryst fra Rokkedahl. Pyntet med tørret tomat og sprødt skind kr. 149,00

OBS: Vi også har glutenfri brød.
   
 

Juleanretningen

Serveres ikke på dage hvor vi har buffet

Marineret sild med karrysalat
Æg med rejer og hjemmelavet mayo
Vores egen gravad laks med rævesauce
 
Lun grovpaneret fiskefilet med remoulade
Vendsysselsk grønlangkål med julemedister og brunede kartofler
Confiteret andelår med rødkål
 
En god dansk brie med passende tilbehør
Ris a la mande med lun kirsebærsauce
 

kr. 198,00 pr. couvert

(min. 4 couverter)
 
Til den helt store appetit, kan juleanretningen suppleres med:
Kalvesylte med sennep og rødbeder
Tartelet med høns i asparges
Kr. 15,00 pr. ret. pr. couvert
 
 

OBS: Der kommer nyt menukort den primo januar 2021.