Selskab med overnatning

Et himmerlandsk festarrangement

Hvorfor ikke invitere gæsterne til noget ganske særligt


Når noget skal fejres, vælger mange at holde festen på Rold StorKro, og når man tænker på hvor meget man får for pengene, så syntes vi det er et fornuftigt valg.
Sølvbryllup, guldbryllup, fødselsdage eller andre mærkedage fejres bedst i de rigtige omgivelser.
 
  • Skovmandspunch til velkomstdrink
  • 3 retters kvartalsmenu (ønsker I en menu fra et andet kvartal tillæg kr. 50,00 pr. person)
  • Husets gode landvine (af egen import) hvid- og rødvin serveret ad libitum samt et glas dessertvin
  • Kildevand under hele festen
  • Kaffe med et stykke Belgisk chokolade
  • En Cognac eller likør
  • Natmad: hjemmebagt grovboller med 3 slags pålæg
  • Overnatning på vores hyggelige værelser
  • Stor morgenbuffet

Herudover sørger vi for smukt pyntede borde med blomsterdekorationer, 5 armede lysestager m.m., vi har invitationskort, bordkort og laver gerne menu-og vinkort.
 
Kr. 898,00 – 948,00 – 998,00 pr. person på dobbeltværelse
Afhængigt af værelsestype og ved mindst 25 voksne

Prisen gælder alle søndage-torsdage, samt 2. påskedag og 2. pinsedag, men ikke øvrige helligdage.

Ønsker I af feste en fredag eller en lørdag, kan I læse om vores weekendpakker her.
     

Der er også mulighed for at begynde festlighederne med en hyggelig og underholdende travetur i Rold Skov om eftermiddagen, prisen for en guide i 1½ time er kr. 900,-.
Vi tilbyder også eftermiddagskaffe med kage, besøg i Krybskytten Lars Kjærs hus eller i Thingbæk Kalkminer m.m

 
Vores selskabs-ekspert hedder Lars Kæp Jensen - ring (Tlf. 98375100) og få en god snak med ham, så kan I sammen forberede den bedste fest af alle!
     
 
Januar - februar - marts 2021
Roulade af mørksej med urtesalat og sprød crouton
Skiver af krondyrkølle med bagt kartoffelmos og flødevildtsauce
Mousse af mørk chokolade med abrikospuré og honningristet nøddecrumble
  April - maj - juni 2021
Salat af krabbe rørt med hummermayo og grønne urter
Unghanebryst en cocotte, fyldt med tørrede svampe fra Rold Skov og serveret med skummende ramsløgssauce
"Gulerodskage" med ristede græskarkerner og is med brændevin
     
Juli - august - september 2021
Carpaccio af okseinderlår med marinerede valnødder og svampe crudité samt "havguscreme"
Langtidsstegt kalveculotte med sommerkål og sauce Supreme med peberrod
Jordbær mille feuille med syltede jordbær og hvid chokolade
  Oktober - november - december 2021
Friteret torsk serveret i cremet suppe af blomkål
Grillet kam af dansk "glad gris" marineret i Cognac, hertil legeret sauce og puré af karamelliserede Karl Johan svampe
Lun hyldebærsuppe med frisk rørt vaniljeis og tørrede skovbær