Selskab med overnatning

Et himmerlandsk festarrangement

Hvorfor ikke invitere gæsterne til noget ganske særligt


Når noget skal fejres, vælger mange at holde festen på Rold StorKro, og når man tænker på hvor meget man får for pengene, så syntes vi det er et fornuftigt valg.
Sølvbryllup, guldbryllup, fødselsdage eller andre mærkedage fejres bedst i de rigtige omgivelser.
 
  • Skovmandspunch til velkomstdrink
  • 3 retters kvartalsmenu (ønsker I en menu fra et andet kvartal tillæg kr. 50,00 pr. person)
  • Husets gode landvine (af egen import) hvid- og rødvin serveret ad libitum samt et glas dessertvin
  • Kildevand under hele festen
  • Kaffe med et stykke Belgisk chokolade
  • En Cognac eller likør
  • Natmad: hjemmebagt grovboller med 3 slags pålæg
  • Overnatning på vores hyggelige værelser
  • Stor morgenbuffet

Herudover sørger vi for smukt pyntede borde med blomsterdekorationer, 5 armede lysestager m.m., vi har invitationskort, bordkort og laver gerne menu-og vinkort.
 
Kr. 1.048,00 – 1.098,00 – 1.148,00 pr. person på dobbeltværelse
Afhængigt af værelsestype og ved mindst 25 voksne

Prisen gælder alle søndage-torsdage, samt 2. påskedag og 2. pinsedag, men ikke øvrige helligdage i 2022.

Ønsker I af feste en fredag eller en lørdag, kan I læse om vores weekendpakker her.
     

Der er også mulighed for at begynde festlighederne med en hyggelig og underholdende travetur i Rold Skov om eftermiddagen, prisen for en guide i 1½ time er kr. 900,-.
Vi tilbyder også eftermiddagskaffe med kage, besøg i Krybskytten Lars Kjærs hus eller i Thingbæk Kalkminer m.m

 
Vores selskabs-ekspert hedder Lars Kæp Jensen - ring (Tlf. 98375100) og få en god snak med ham, så kan I sammen forberede den bedste fest af alle!
     
 
Januar - februar - marts 2022
Rilette af røget kulmule med sprøde kartofler og sauce Verte
Krondyrkølle marineret med enebær og olivenolie, hertil flødevildtsauce og pommes Royal
Chokolademousse med abrikos/ingefærpure og creme Diplomate samt honningristede nødder
  April - maj - juni 2022
Håndpillede rejer i tomatbouillon med tørret tomat og friskost fra ”Kirks”
Farseret landkylling, rabarber og agurk samt skilt-sauce
Fløderand i nye klæder med polynesisk vanilje og hyben
     
Juli - august - september 2022
Carpaccio af okse fra Himmerland med skovens svampe og Karl Johan creme
Kam af lokal gris med BBQ af stikkelsbær, grillet hjertesalat og sauce Blanquette
Fondant med belgisk chokolade hertil en variation af danske æbler og most fra Frugthaven
  Oktober - november - december 2022
Salat af hjemmerøget Vesterhavsfisk serveret med sprøde og syltede jordskokker og pure af danske æbler
Helstegt kalvefilet marineret med Cognac og serveret med peberskysauce og vintergrønt
Vaniljemousse med råsyltet blomme og lakrids