Selskab med overnatning
Et himmerlandsk festarrangement
Hvorfor ikke invitere gæsterne til noget ganske særligt
Når noget skal fejres, vælger mange at holde festen på Rold StorKro, og når man tænker på hvor meget man får for pengene, så syntes vi det er et fornuftigt valg. Sølvbryllup, guldbryllup, fødselsdage eller andre mærkedage fejres bedst i de rigtige omgivelser.
Herudover sørger vi for smukt pyntede borde med blomsterdekorationer, 5 armede lysestager m.m., vi har invitationskort, bordkort og laver gerne menu-og vinkort. |
Kr. 1.248,00 – 1.298,00 – 1.348,00 pr. person på dobbeltværelseAfhængigt af værelsestype og ved mindst 25 voksnePrisen gælder alle søndage-torsdage, samt 2. påskedag og 2. pinsedag, men ikke øvrige helligdage i 2024. tillæg for fredage samt påskedag den 31. marts kr. 200,00 pr. person. Foretrækker I at feste en lørdag, så se vores tilbud på weekendophold her. |
|
Der er også mulighed for at begynde festlighederne med en hyggelig og underholdende travetur i Rold Skov om eftermiddagen, prisen for en guide i 1½ time er kr. 1.000,-. |
Vores selskabs-ekspert hedder Lars Kæp Jensen - ring (Tlf. 98375100) og få en god snak med ham, så kan I sammen forberede den bedste fest af alle! |
|
JANUAR, FEBRUAR & MARTS 2024 Terrine af Vesterhavs fisk med citrus noter, sprøde flager og salater Rosastegt krondyr inderlår med cremet rosmarinsauce, trøffel-kartoffel og dehydrerede beder Dessert med mazarinkage, passionsfrugt og cremet vaniljeiscreme fra Vebbestrup |
APRIL, MAJ & JUNI 2024 Letrøget færøsk laks med crudite, dild, fennikel og salater Langtidsstegt kalveculotte med cremet timiansauce og pommes Anna Rabarberdessert med hvid chokolade, havreknas og kefirsorbet |
|
JULI, AUGUST & SEPTEMBER 2024 Carpaccio af saltet torsk med basilikumsmayo, tomater, sprøde kerner og salater Filet af dansk kalv med sensommer grønt samt cremet sennepssauce Dessert af sæsonens bær med hyldeblomst og kærnemælk |
OKTOBER, NOVEMBER & DECEMBER 2024 Tempereret fladfisk med suppe af jordskokker, sprøde chips, hasselnød og aromatisk olie Filet af grisekam med rodfrugter og Karl Johan svampesauce Mørk chokoladekage med ganache, henkogt frugt og sorbet |