Selskab med overnatning

Et himmerlandsk festarrangement

Hvorfor ikke invitere gæsterne til noget ganske særligt


Når noget skal fejres, vælger mange at holde festen på Rold StorKro, og når man tænker på hvor meget man får for pengene, så syntes vi det er et fornuftigt valg.
Sølvbryllup, guldbryllup, fødselsdage eller andre mærkedage fejres bedst i de rigtige omgivelser.
 
  • Spumante fra Italien til velkomstdrink
  • 3 retters kvartalsmenu (ønsker I en menu fra et andet kvartal tillæg kr. 50,00 pr. person)
  • Husets vine, hvid- og rødvin serveret ad libitum samt et glas dessertvin
  • Kildevand under hele festen
  • Kaffe med et stykke belgisk chokolade
  • En Cognac eller likør
  • Natmad: hjemmebagt grovboller med 3 slags pålæg
  • Overnatning på vores hyggelige værelser
  • Stor morgenbuffet

Herudover sørger vi for smukt pyntede borde med blomsterdekorationer, 5 armede lysestager m.m., vi har invitationskort, bordkort og laver gerne menu-og vinkort.
 
Kr. 1.348,00 – 1.398,00 – 1.448,00 pr. person på dobbeltværelse
Afhængigt af værelsestype og ved mindst 25 voksne

Prisen gælder alle søndage-torsdage, samt 2. påskedag og 2. pinsedag, men ikke øvrige helligdage i 2025.
tillæg for fredage samt påskedag den 20. april, pinsedag den 2. juni samt 2. juledag kr. 200,00 pr. person.

Foretrækker I at feste en lørdag, så se vores tilbud på weekendophold her.
 
     

Der er også mulighed for at begynde festlighederne med en hyggelig og underholdende travetur i Rold Skov om eftermiddagen, prisen for en guide i 1½ time er kr. 1.000,00.
Vi tilbyder også eftermiddagskaffe med kage, besøg i Krybskytten Lars Kjærs hus eller i Thingbæk Kalkminer m.m

 
Vores selskabs-ekspert hedder Lars Kæp Jensen - ring (Tlf. 98375100) og få en god snak med ham, så kan I sammen forberede den bedste fest af alle!
     
 
JANUAR, FEBRUAR & MARTS 2025

Bedste fangst fra Hirtshals serveret med sprøde flager, salater og urte-mayo
Rosastegt krondyrinderlår med cremet timiansauce, pommes Royal med trøffel samt vinterens grønsager
Chokolademousse serveret med solbærsorbet og sprødt
  APRIL, MAJ & JUNI 2025

Forårets friske fisk serveret med ramsløgssauce og asparges
Langtidsstegt oksefilet med fermenteret hvidløgssauce, palmekål, saltede nødder og små kartofler
Rabarbersorbet med hvid chokoladeskum, knas og luftig karamel
     
JULI, AUGUST & SEPTEMBER 2025

Fiskemousse rørt med friske krydderurter hertil sprødt og salater
Rosastegt kalveculotte serveret med sensommergrønt og rødvinssauce
Olivensyltede jordbær, jordbærsorbet, marengs og fed fløde
  OKTOBER, NOVEMBER & DECEMBER 2025

Fisketerrine a la Rold med sauce på purløg og jordskokkepuré
Letsprængt and med grønkål, syltede æbler, stikkelsbær og puffet gris
Lakrids panna cotta, hindbær sorbet, tuiles og marengs