Selskab med overnatning

Et himmerlandsk festarrangement

Hvorfor ikke invitere gæsterne til noget ganske særligt


Når noget skal fejres, vælger mange at holde festen på Rold StorKro, og når man tænker på hvor meget man får for pengene, så syntes vi det er et fornuftigt valg.
Sølvbryllup, guldbryllup, fødselsdage eller andre mærkedage fejres bedst i de rigtige omgivelser.
 
  • Skovmandspunch til velkomstdrink
  • 3 retters kvartalsmenu (ønsker I en menu fra et andet kvartal tillæg kr. 50,00 pr. person)
  • Husets gode landvine (af egen import) hvid- og rødvin serveret ad libitum samt et glas dessertvin
  • Kildevand under hele festen
  • Kaffe med et stykke Belgisk chokolade
  • En Cognac eller likør
  • Natmad: hjemmebagt grovboller med 3 slags pålæg
  • Overnatning på vores hyggelige værelser
  • Stor morgenbuffet

Herudover sørger vi for smukt pyntede borde med blomsterdekorationer, 5 armede lysestager m.m., vi har invitationskort, bordkort og laver gerne menu-og vinkort.
 
Kr. 898,00 – 948,00 – 998,00 pr. person på dobbeltværelse
Afhængigt af værelsestype og ved mindst 25 voksne

Prisen gælder alle søndage-torsdage, samt 2. påskedag og 2. pinsedag, men ikke øvrige helligdage.

Ønsker I af feste en fredag eller en lørdag, kan I læse om vores weekendpakker her.
     

Der er også mulighed for at begynde festlighederne med en hyggelig og underholdende travetur i Rold Skov om eftermiddagen, prisen for en guide i 1½ time er kr. 800,-.
Vi tilbyder også eftermiddagskaffe med kage, besøg i Krybskytten Lars Kjærs hus eller i Thingbæk Kalkminer m.m.

  Vores selskabs-ekspert hedder Lars Kæp Jensen - ring (Tlf. 98375100) og få en god snak med ham, så kan I sammen forberede den bedste fest af alle!
     
 
Januar - februar - marts 2020

Varmrøget laksemousse på plukkede salater og rugbrødscrumble
Skiver af krondyrkølle med bagt kartoffelmos og flødevildtsauce
Nøddefromage med syltede abrikoser og ristede nødder
  April - maj - juni 2020

Asparges Panna Cotta med hjemmerøget andebryst
Kalvecoulotte med peberrodsskum og cremet kalvesky
Rabarber kokos tarte tatin med ristet kokosis
     
Juli - august - september 2020

Salat af nye danske beder med friskost og ristede nødder
Pocheret perlehønebryst med auberginekompot og timianfløde
Hyldeblomstmousse med friteret hyldeblomst og nødder
  Oktober - november - december 2020

Terrine af and med selleri og urter
Langtidsstegt oksefilet med vinterurter og sauce Bigarade
Chokoladetærte med kirsebær og sorbet