Selskab med overnatning
Et himmerlandsk festarrangement
Hvorfor ikke invitere gæsterne til noget ganske særligt
Når noget skal fejres, vælger mange at holde festen på Rold StorKro, og når man tænker på hvor meget man får for pengene, så syntes vi det er et fornuftigt valg. Sølvbryllup, guldbryllup, fødselsdage eller andre mærkedage fejres bedst i de rigtige omgivelser.
Herudover sørger vi for smukt pyntede borde med blomsterdekorationer, 5 armede lysestager m.m., vi har invitationskort, bordkort og laver gerne menu-og vinkort. |
Kr. 1.348,00 – 1.398,00 – 1.448,00 pr. person på dobbeltværelseAfhængigt af værelsestype og ved mindst 25 voksnePrisen gælder alle søndage-torsdage, samt 2. påskedag og 2. pinsedag, men ikke øvrige helligdage i 2025. tillæg for fredage samt påskedag den 20. april, pinsedag den 2. juni samt 2. juledag kr. 200,00 pr. person. Foretrækker I at feste en lørdag, så se vores tilbud på weekendophold her. |
|
Der er også mulighed for at begynde festlighederne med en hyggelig og underholdende travetur i Rold Skov om eftermiddagen, prisen for en guide i 1½ time er kr. 1.000,00. |
Vores selskabs-ekspert hedder Lars Kæp Jensen - ring (Tlf. 98375100) og få en god snak med ham, så kan I sammen forberede den bedste fest af alle! |
|
JANUAR, FEBRUAR & MARTS 2025 Bedste fangst fra Hirtshals serveret med sprøde flager, salater og urte-mayo Rosastegt krondyrinderlår med cremet timiansauce, pommes Royal med trøffel samt vinterens grønsager Chokolademousse serveret med solbærsorbet og sprødt |
APRIL, MAJ & JUNI 2025 Forårets friske fisk serveret med ramsløgssauce og asparges Langtidsstegt oksefilet med fermenteret hvidløgssauce, palmekål, saltede nødder og små kartofler Rabarbersorbet med hvid chokoladeskum, knas og luftig karamel |
|
JULI, AUGUST & SEPTEMBER 2025 Fiskemousse rørt med friske krydderurter hertil sprødt og salater Rosastegt kalveculotte serveret med sensommergrønt og rødvinssauce Olivensyltede jordbær, jordbærsorbet, marengs og fed fløde |
OKTOBER, NOVEMBER & DECEMBER 2025 Fisketerrine a la Rold med sauce på purløg og jordskokkepuré Letsprængt and med grønkål, syltede æbler, stikkelsbær og puffet gris Lakrids panna cotta, hindbær sorbet, tuiles og marengs |