Selskab med overnatning
Et himmerlandsk festarrangement
Hvorfor ikke invitere gæsterne til noget ganske særligt
Når noget skal fejres, vælger mange at holde festen på Rold StorKro, og når man tænker på hvor meget man får for pengene, så syntes vi det er et fornuftigt valg. Sølvbryllup, guldbryllup, fødselsdage eller andre mærkedage fejres bedst i de rigtige omgivelser.
Herudover sørger vi for smukt pyntede borde med blomsterdekorationer, 5 armede lysestager m.m., vi har invitationskort, bordkort og laver gerne menu-og vinkort. |
Kr. 1.148,00 – 1.198,00 – 1.248,00 pr. person på dobbeltværelseEnergitillæg kr. 50,00 pr. person.Afhængigt af værelsestype og ved mindst 25 voksne Prisen gælder alle søndage-torsdage, samt 2. påskedag og 2. pinsedag, men ikke øvrige helligdage i 2023. tillæg for fredage samt påskedag den 9. april kr. 200,00 pr. person. Foretrækker I at feste en lørdag, så se vores tilbud på weekendophold her. |
|
Der er også mulighed for at begynde festlighederne med en hyggelig og underholdende travetur i Rold Skov om eftermiddagen, prisen for en guide i 1½ time er kr. 900,-. |
Vores selskabs-ekspert hedder Lars Kæp Jensen - ring (Tlf. 98375100) og få en god snak med ham, så kan I sammen forberede den bedste fest af alle! |
|
JANUAR, FEBRUAR & MARTS 2023 Mousse af hjemmerøget flynder fra ”KYST” med grønne salater og persillepesto Skiver af krondyrkølle med bagt kartoffelmos og flødevildtsauce Belgisk vaffel med skovbærkompot, hertil rørt vaniljeis og chokoladesauce |
APRIL, MAJ & JUNI 2023 Skaldyrskrebinet med ærtepure og peberrodsfløde Grillet filet af dansk gris, puffede svær og legeret sauce med chipotle Kærnemælksfromage serveret med havtornsorbet,-puré og krystalliseret chokolade |
|
JULI, AUGUST & SEPTEMBER 2023 Rillette af letsaltet flynder fra ”KYST” rørt med grønne urter og rygeost Pocheret bryst af dansk kylling hertil sauce af brunet smør og egen sky ”Fuglerede” med kompot af sommerens bær og vaniljeis |
OKTOBER, NOVEMBER & DECEMBER 2023 Saltet kammusling og ristede hasselnødder serveret i suppe af bagte jordskokker og løgurter Langtidsstedt ungkvægsfilet fra Himmerland marineret med paradisæblevin og timian hertil sauce Bordelaise Stines chokoladekage; hvid Callebaut chokolade med passionsmousse serveret med passionsfrugt sorbet og signatur chokolade |