Selskab med overnatning

Et himmerlandsk festarrangement

Hvorfor ikke inviterer gæsterne til noget ganske særligt?

 
Vidste du, at man kan invitere til fest med efterfølgende overnatning og stor morgenbuffet til under kr. 1.000,00 pr. gæst - alt i alt?

Hvis ikke, så læs venligst videre, og bliv inspireret til din næste store mærkedag.

Du og dine gæster ankommer efter kl. 14.00 (kl. 15.00 på søndage) og bliver indlogeret på vore hyggelige værelser. Der er god tid til at nyde en tur i den grønne skov, som ligger lige udenfor døren.

Inden middagen, som kan serveres i et af vores gode selskabslokaler med plads til såvel 25 som 100 gæster, serverer vi en velkomst drink.

Bordene er dækket med flotte duge, blomster og 5 armede-lysestager. Vi anbefaler runde borde, men der er også mulighed for andre bordopstillinger.


 
 

Aftenens menu er:

Røget vesterhavstorsk med æble/løg chutney,  en sød vinaigrette og små plukkede salater

Enebærstegt krondyrskølle med salvie kartofler, årstidens grønt og flødevildtsauce

Blød orangekage med syltede bær og hjemmelavet nøddeparfait


Hertil serveres landvin hvid- såvel som rødvin ad libitum samt et glas portvin. Forretten og desserten anrettes på tallerken, hovedretten serveres 3 gang fra fad, så er alle gæsterne mætte….

Efter middagen serverer vi kaffe, med et lille stykke chokolade samt en cognac eller likør.

Vi har et musikanlæg(husk at medbringe egne CD'er, iPhone eller lign.) til dansen, men vi hjælper også gerne med at finde en god pianist, leje en moderne Jukebox - Sir Juke, eller hvad man måtte ønske af underholdning. Så der er gode mulighed for at danse og hygge sig et par timer.

Inden gæsterne går til ro, serverer vi kl. 01.00 natmad, bestående af hjemmebagte grovboller med lækkert pålæg.

Efter en god nats søvn på et af vore hyggelige værelser mødes alle gæsterne til det store morgenbord næste morgen fra kl. 7.00 – 10.00.


Alle søndage, mandage, tirsdage, onsdage og torsdage i hele 2017 undt. i højtider er prisen

Kr. 995,00-1.045,00 pr. person på dobbeltværelse.

Alle fredage i hele 2017, undt højtider er prisen

Kr. 1.195,00-1.245,00 pr. person på dobbeltværelse.

Alle priser er gældende ved mindst 25 fuldtbetalende gæster. 

Der er også mulighed for at begynde festlighederne med en hyggelig og underholdende travetur i Rold Skov søndag eftermiddag. Prisen for en guide i 1½ time er kr. 800,-. Vi tilbyder også eftermiddagskaffe med kage, besøg i Krybskytten Lars Kjærs hus eller Thingbæk Kalkminer m.m.   Vores selskabs-ekspert hedder Lars Kæp Jensen - ring (Tlf. 98375100) og få en god snak med ham, så kan I sammen forberede den bedste fest af alle!