Selskab med overnatning
Et himmerlandsk festarrangement
Hvorfor ikke invitere gæsterne til noget ganske særligt
Når noget skal fejres, vælger mange at holde festen på Rold StorKro, og når man tænker på hvor meget man får for pengene, så syntes vi det er et fornuftigt valg. Sølvbryllup, guldbryllup, fødselsdage eller andre mærkedage fejres bedst i de rigtige omgivelser.
Herudover sørger vi for smukt pyntede borde med blomsterdekorationer, 5 armede lysestager m.m., vi har invitationskort, bordkort og laver gerne menu-og vinkort. |
Kr. 1.048,00 – 1.098,00 – 1.148,00 pr. person på dobbeltværelseEnergitillæg kr. 50,00 pr. person.Afhængigt af værelsestype og ved mindst 25 voksne Prisen gælder alle søndage-torsdage, samt 2. påskedag og 2. pinsedag, men ikke øvrige helligdage i 2022. Ønsker I af feste en fredag eller en lørdag, kan I læse om vores weekendpakker her. |
|
Der er også mulighed for at begynde festlighederne med en hyggelig og underholdende travetur i Rold Skov om eftermiddagen, prisen for en guide i 1½ time er kr. 900,-. |
Vores selskabs-ekspert hedder Lars Kæp Jensen - ring (Tlf. 98375100) og få en god snak med ham, så kan I sammen forberede den bedste fest af alle! |
|
Januar - februar - marts 2022 Rilette af røget kulmule med sprøde kartofler og sauce Verte Krondyrkølle marineret med enebær og olivenolie, hertil flødevildtsauce og pommes Royal Chokolademousse med abrikos/ingefærpure og creme Diplomate samt honningristede nødder |
April - maj - juni 2022 Håndpillede rejer i tomatbouillon med tørret tomat og friskost fra ”Kirks” Farseret landkylling, rabarber og agurk samt skilt-sauce Fløderand i nye klæder med polynesisk vanilje og hyben |
|
Juli - august - september 2022 Carpaccio af okse fra Himmerland med skovens svampe og Karl Johan creme Kam af lokal gris med BBQ af stikkelsbær, grillet hjertesalat og sauce Blanquette Fondant med belgisk chokolade hertil en variation af danske æbler og most fra Frugthaven |
Oktober - november - december 2022 Salat af hjemmerøget Vesterhavsfisk serveret med sprøde og syltede jordskokker og pure af danske æbler Helstegt kalvefilet marineret med Cognac og serveret med peberskysauce og vintergrønt Vaniljemousse med råsyltet blomme og lakrids |