Selskab med overnatning

Et himmerlandsk festarrangement

Hvorfor ikke invitere gæsterne til noget ganske særligt


Når noget skal fejres, vælger mange at holde festen på Rold StorKro, og når man tænker på hvor meget man får for pengene, så syntes vi det er et fornuftigt valg.
Sølvbryllup, guldbryllup, fødselsdage eller andre mærkedage fejres bedst i de rigtige omgivelser.
 
  • Skovmandspunch til velkomstdrink
  • 3 retters kvartalsmenu (ønsker I en menu fra et andet kvartal tillæg kr. 50,00 pr. person)
  • Husets vine, hvid- og rødvin serveret ad libitum samt et glas dessertvin
  • Kildevand under hele festen
  • Kaffe med et stykke belgisk chokolade
  • En Cognac eller likør
  • Natmad: hjemmebagt grovboller med 3 slags pålæg
  • Overnatning på vores hyggelige værelser
  • Stor morgenbuffet

Herudover sørger vi for smukt pyntede borde med blomsterdekorationer, 5 armede lysestager m.m., vi har invitationskort, bordkort og laver gerne menu-og vinkort.
 
Kr. 1.148,00 – 1.198,00 – 1.248,00 pr. person på dobbeltværelse
Energitillæg kr. 50,00 pr. person.
Afhængigt af værelsestype og ved mindst 25 voksne

Prisen gælder alle søndage-torsdage, samt 2. påskedag og 2. pinsedag, men ikke øvrige helligdage i 2023.
tillæg for fredage samt påskedag den 9. april kr. 200,00 pr. person.

Foretrækker I at feste en lørdag, så se vores tilbud på weekendophold her.
 
     

Der er også mulighed for at begynde festlighederne med en hyggelig og underholdende travetur i Rold Skov om eftermiddagen, prisen for en guide i 1½ time er kr. 900,-.
Vi tilbyder også eftermiddagskaffe med kage, besøg i Krybskytten Lars Kjærs hus eller i Thingbæk Kalkminer m.m

 
Vores selskabs-ekspert hedder Lars Kæp Jensen - ring (Tlf. 98375100) og få en god snak med ham, så kan I sammen forberede den bedste fest af alle!
     
 
JANUAR, FEBRUAR & MARTS 2023

Mousse af hjemmerøget flynder fra ”KYST” med grønne salater og persillepesto
Skiver af krondyrkølle med bagt kartoffelmos og flødevildtsauce
Belgisk vaffel med skovbærkompot, hertil rørt vaniljeis og chokoladesauce
  APRIL, MAJ & JUNI 2023

Skaldyrskrebinet med ærtepure og peberrodsfløde
Grillet filet af dansk gris, puffede svær og legeret sauce med chipotle
Kærnemælksfromage serveret med havtornsorbet,-puré og krystalliseret chokolade
     
JULI, AUGUST & SEPTEMBER 2023

Rillette af letsaltet flynder fra ”KYST” rørt med grønne urter og rygeost
Pocheret bryst af dansk kylling hertil sauce af brunet smør og egen sky
”Fuglerede” med kompot af sommerens bær og vaniljeis
  OKTOBER, NOVEMBER & DECEMBER 2023
Saltet kammusling og ristede hasselnødder serveret i suppe af bagte jordskokker og løgurter
Langtidsstedt ungkvægsfilet fra Himmerland marineret med paradisæblevin og timian hertil sauce Bordelaise
Stines chokoladekage; hvid Callebaut chokolade med passionsmousse serveret med passionsfrugt sorbet og signatur chokolade