Handelsbetingelser for køb af krondyrsmiddage

Via denne hjemmeside, kan man bestille/købe vores krondyrsmiddag til reduceret pris i forhold til hvis man bestiller pr. tlf. eller e-mail.

Bordreservation og ankomsttidspunkt
Når man køber billetter laver vi automatisk en bordreservation til de antal gæster der er købt billetter til (samlet ordre). Ønsker I at sidde sammen med nogle gæster, som I ikke har købt billet sammen med bedes I kontakte os på forhånd og oplyse navn på de gæster I ønsker at sidde med.

Bordet er reserveret til ankomst mellem kl. 18.00 og 19.30, ønsker I at ankomme senere, bedes I venligst sende os en mail på rsk@rold.dk.
 
Annullering af købet
I har 7 dages fortrydelses ret til at annullerer købet, denne bortfalder dog, hvis der er under 7 dage til I skal ankomme. Ved annullering refunderes købsprisen minus evt. gebyrer for betalingskort.

Ændring af dato
Hvis I efter købet ønsker at ændre bestillingen til en anden dato, skal I skriftligt kontakte os senest 7 dage før den bestilte dato. Vær opmærksom på at dette evt. medfører tillæg til en dyrere menupris.

Sygdom
Ved sygdom, skal I kontakte os hurtigst muligt, dog senest kl. 12.00 på ankomstdagen. Er I et selskab på 4 personer eller mindre, kan vi flytte jeres billetter til en anden dag, vær opmærksom på at dette evt. medfører tillæg til en dyrere menupris. Er I flere end 4 personer, modregner vi prisen for den syge gæsts billet i de øvrige gæsters drikkevarer regning.
Ved anmeldelse af sygdom efter kl. 12.00 på ankomstdagen, er det indbetalte beløb tabt.

OBS
Vi møder af og til gæster, som ikke spiser fisk og derfor ønsker en anden forret, tillæg for ”dagens ikke fiskeforret” er kr. 50,00 pr. person og skal bestilles, pr. mail rsk@rold.dk, senest 3 dage før I kommer og besøger os.
Ligeledes bedes I, senest 3 dage før, kontakte os, hvis der er diabetikere eller glutenallergikere i selskabet.
Gæster som ønsker vegetar menu, henvises til vores menukort. Dvs. bestil krondyrsmenu til de øvrige gæster, skriv en besked på rsk@rold.dk og fortæl I bliver f.eks. 2 gæster mere som spiser vegetarmiddag fra menukortet.


Ved at benytte nedenstående link til køb af krondyrsmiddage, accepterer I samtidigt ovenstående.

OBS:
Der kan gå optil 1 time fra I bestiller, til systemet har registreret betalingen, og I modtager en bekræftelse.