Vilde efterårs lørdage

5 retters vildt-galla-menu

Alle lørdage i perioden 7. oktober til og med 11. november 2023 kl. 18.00.

Inden I går til bords i Panoramarestauranten byder vi velkommen med et forfriskende glas boblende i Skovridercafeen.

Aftenens 5 retters menu bestående af:

Terrine af fasan med svampecreme, syltede svampe og urter
Røget andebryst med trøffelcreme, sprøde chips og salater
Cremet jordskokkesuppe med ravioli af vildsvin og hasselnødder
Krondyrfilet med glaseret rødbede, kartoffel og Karl Johan sauce
Dessert med æble og pære serveret med rosmarin-iscreme


Efter middagen åbner Pianobaren, hvor der er mulighed for at købe drinks, kaffe eller bare sidde og nyde de skønne toner, som Benny Wagner tryller frem ved flyglet.

Pris pr. couvert kr. 628,00

Mulighed for tilkøb af vinmenu á kr. 395,00.

Ønsker I overnatning, læs mere her