Påskemiddag take away


Skærtorsdag den 1. april til og med påskedag den 4. april 2021

Menuen afhentes en af ovenstående dage kl. 15.00-17.00
 

Påskemiddagen


Påskeæg af varmrøget laks og forårsurter. Hertil hjemmebagte surdejsboller.
Duet af kalv og gris; Mignon af himmerlandsk kalvefilet og friteret rillette af confiteret gris. Hertil forårs-ratatouille, knust kartoffelgratin og rødvinssauce
Påskedrøm med mazarin, nougat ganache og chokolademousse. Hertil passionsfrugt coulis og krokant
 
Pris pr. person kr. 309,00 ved min. 2 personer

Menuen er pakket til 2 personer. Forretten og desserten på et engangs "fad", lige til at sætte på bordet.
Hovedretten står klar i folie bakker lige til at sætte i ovnen, og saucen skal lunes. Der følger vejledning med sammen med maden.


Til menuen anbefaler vi følgende vine:

2019 Chardonnay FUT VdP Oc, Gourgazaud
(sydfransk chardonnay med frugt og lidt fedme og vanillie, da den har lagret på egefade i 3-4 måneder. Laksen ville være glad for denne makker til forretten )
kr. 81,00 pr. 1/1 flaske

2017 Cuveé Vieilles Vignes, Domaines Grangesneuve, Rhône
(Grenache/syrah fra gamle vinstokke, mere end 40 år gamle. Som giver højere kvalitet i druerne og derved mere dybde i vinen. Syre og blødhed et godt match til kalv og gris )
kr. 95,00 pr. 1/1 flaske

2017 Ripasso Valpolicella, Doséto del Nonno, Italien
(God klassisk ripasso af en flot kvalitet)
kr. 111,00 pr. 1/1 flaske

2015 Gigondas Grapillon D'Or
(Super flot Rhône vin med god syre og fylde, et lækkert glas til hovedretten. Lavet på ca. 80% Grenache og 20 % Syrah)
kr. 157,00 pr. 1/1 flaske


 

Vi har stadigvæk nogle få couverter tilbage, disse sælges så længe lager haves....
Ring og bestil på Tlf. 98375100


OBS: Vi laver også en påskefrokost ud af huset - se mere her.