Kroophold

Tag på kroophold midt i Danmarks smukkeste natur
Kroophold er populært i alle aldersgrupper, og det er vi utroligt glade for her hos Rold StorKro. Vi har gæster fra hele landet som valfarter hertil for at opleve de smukke opgivelser, hyggen, tosomheden, festen, musikken og meget mere. Et kroophold skal være for enhver smag, og det gør vi en dyd ud af at tilbyde vores gæster.
 
Rold StorKro og naturen omkring
Det er ikke et tilfælde at kroen er beliggende hvor den er, nemlig i et af Danmarks smukkeste naturområder. For at skabe den helt rette krostemning mener vi, at omgivelserne skal være unikke, og det må de siges at være her. Når du kører ind ad indkørslen til kroen, vil du allerede kunne fornemme hvordan kro og natur befinder sig i en smuk enighed. Det er en af de ting vi mener er vores helt unikke kvaliteter og du som gæst vi kunne nyde rigtig godt af.  
 
Hver søndag det meste af året arrangerer vi året rundt guidede turen rundt i Rold Skov. Her vil du kunne hører om egnen og skovens spændende og til tider grufulde historier. Læs om turene her.
 
Aktivt kroophold
Ønsker man at ens kroophold skal byde på nogle interessante aktiviteter, er der også rig mulighed for det. Foruden de guidede ture i Rold Skov, er der ikke mindre end 5 flotte og spændende golfbaner i området, som er helt unikke fra resten af landets golfbaner, grundet den flotte natur som omgiver dem.
 
Foruden golf er området kendt for sine mountainbike-ruter, som vil krydre kroopholdet med adrenalin og spændingen. Om du er entusiast eller nybegynder, så er der ruter på alle niveauer i Rold Skov. En tur på mountainbiken er virkelig en god måde at komme rundt i alle afkroge af det smukke landskab og suge indtrykkene til sig, samtidig med at man gør plads til den lækre kromad undervejs, og med god samvittighed.
 
Der er rig mulighed for at leje mountainbikes i området og vi har tilmed et cykelhotel hvis man har sin egen cykel med.
 
Forkæl dine sanser i vores Panoramarestaurant
Efter en lang dag med afslapning, hygge, kursus eller aktiviteter er det tid til forkælelse i vores restaurant, og du kan godt glæde dig til at forkæle dine smagsløg.
Nyd udsigten over Ådalen og vores dådyr i folden foran restauranten.
 
Kom selv og oplev kroen
Er du blevet fristet til et kroophold i hjertet af Danmark omgivet af flot natur, et væld af aktiviteter og ikke mindst god mad og hyggeligt samvær med dine nærmeste, så tøv ikke med at få arrangeret jeres ophold. Vi står klar ved telefonerne hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker til lige netop dit kroophold. Så ring eller book nu.