Selskab med overnatning

Et himmerlandsk festarrangement

Hvorfor ikke invitere gæsterne til noget ganske særligt


Når noget skal fejres, vælger mange at holde festen på Rold StorKro, og når man tænker på hvor meget man får for pengene, så syntes vi det er et fornuftigt valg.
Sølvbryllup, guldbryllup, fødselsdage eller andre mærkedage fejres bedst i de rigtige omgivelser.
 
  • Spumante fra Italien til velkomstdrink
  • 3 retters kvartalsmenu (ønsker I en menu fra et andet kvartal tillæg kr. 50,00 pr. person)
  • Husets vine, hvid- og rødvin serveret ad libitum samt et glas dessertvin
  • Kildevand under hele festen
  • Kaffe med et stykke belgisk chokolade
  • En Cognac eller likør
  • Natmad: hjemmebagt grovboller med 3 slags pålæg
  • Overnatning på vores hyggelige værelser
  • Stor morgenbuffet

Herudover sørger vi for smukt pyntede borde med blomsterdekorationer, 5 armede lysestager m.m., vi har invitationskort, bordkort og laver gerne menu-og vinkort.
 
Kr. 1.248,00 – 1.298,00 – 1.348,00 pr. person på dobbeltværelse
Afhængigt af værelsestype og ved mindst 25 voksne

Prisen gælder alle søndage-torsdage, samt 2. påskedag og 2. pinsedag, men ikke øvrige helligdage i 2024.
tillæg for fredage samt påskedag den 31. marts kr. 200,00 pr. person.

Foretrækker I at feste en lørdag, så se vores tilbud på weekendophold her.
 
     

Der er også mulighed for at begynde festlighederne med en hyggelig og underholdende travetur i Rold Skov om eftermiddagen, prisen for en guide i 1½ time er kr. 900,-.
Vi tilbyder også eftermiddagskaffe med kage, besøg i Krybskytten Lars Kjærs hus eller i Thingbæk Kalkminer m.m

 
Vores selskabs-ekspert hedder Lars Kæp Jensen - ring (Tlf. 98375100) og få en god snak med ham, så kan I sammen forberede den bedste fest af alle!
     
 
JANUAR, FEBRUAR & MARTS 2024

Terrine af Vesterhavs fisk med citrus noter, sprøde flager og salater
Rosastegt krondyr inderlår med cremet rosmarinsauce, trøffel-kartoffel og dehydrerede beder
Dessert med mazarinkage, passionsfrugt og cremet vaniljeiscreme fra Vebbestrup
  APRIL, MAJ & JUNI 2024

Letrøget færøsk laks med crudite, dild, fennikel og salater
Langtidsstegt kalveculotte med cremet timiansauce og pommes Anna
Rabarberdessert med hvid chokolade, havreknas og kefirsorbet
     
JULI, AUGUST & SEPTEMBER 2024

Carpaccio af saltet torsk med basilikumsmayo, tomater, sprøde kerner og salater
Filet af dansk kalv med sensommer grønt samt cremet sennepssauce
Dessert af sæsonens bær med hyldeblomst og kærnemælk
  OKTOBER, NOVEMBER & DECEMBER 2024

Tempereret fladfisk med suppe af jordskokker, sprøde chips, hasselnød og aromatisk olie
Filet af grisekam med rodfrugter og Karl Johan svampesauce
Mørk chokoladekage med ganache, henkogt frugt og sorbet