Menukort

Søndage til og med fredage
kl. 18.00 til kl. 20.30

 

Forretter

 

Rimmet torsk
med purløg, fennikel, sesam og salater
kr. 145,00

Koldrøget færøsk laks

med sprød rug, rørt stenbiderrogn og syrnet fløde
med ramsløg
kr. 175,00

Terrine af velfærds kylling

med trøffelcreme og salater
kr. 145,00

 
 

Desserter og ost


Æblekompot
med saltkaramel og rosmarin-iscreme
kr. 125,00

Rabarberdessert

med hvid chokolade, crumble og kefirsorbet
kr. 135,00

Udvalg af 4 kvalitetsoste

med kompot og rugkiks
kr. 145,00
 


Bestil Bord

 

Hovedretter

Dansk Gastro kalvefilet
med forårsgrønt og citrontimiansauce
(medium stegt)
kr. 325,00

Stegt fisk fra Vesterhavet

met sauté og ramsløgs-blanquettesauce
kr. 295,00

Cremet pasta ( vegetarisk )

med ærtepure, hasselnød, forårsgrønt og revet ost
”Henrykt” fra Mammen mejeri
kr. 225,00

Krogmodnet skaftkotelet

af gris, serveret med en cremet fumésauce
kr. 285,00

Allergener, spørg venligst tjeneren.

KØKKENCHEFENS MENU

Koldrøget færøsk laks
med sprød rug, rørt stenbiderrogn og syrnet fløde med ramsløg
Dansk Gastro kalvefilet
med forårsgrønt og citrontimiansauce
(medium stegt)
Rabarberdessert
med hvid chokolade, crumble og kefirsorbet

kr. 495,00
 
Lørdage i april, tilbyder vi en spændende 5 retters menu, læs mere her.
 
 
OBS: Der kommer nyt menukort den ca. 1. maj 2024.