Menukort
Søndage til og med fredage
kl. 18.00 til kl. 20.30
Forretter
Rimmet torsk
med purløg, fennikel, sesam og salater kr. 145,00 Koldrøget færøsk laks med sprød rug, rørt stenbiderrogn og syrnet fløde med ramsløg kr. 175,00 Terrine af velfærds kylling med trøffelcreme og salater kr. 145,00 Desserter og ostÆblekompot med saltkaramel og rosmarin-iscreme kr. 125,00 Rabarberdessert med hvid chokolade, crumble og kefirsorbet kr. 135,00 Udvalg af 4 kvalitetsoste med kompot og rugkiks kr. 145,00 Bestil Bord |
HovedretterDansk Gastro kalvefilet KØKKENCHEFENS MENUKoldrøget færøsk laksmed sprød rug, rørt stenbiderrogn og syrnet fløde med ramsløg Dansk Gastro kalvefilet med forårsgrønt og citrontimiansauce (medium stegt) Rabarberdessert med hvid chokolade, crumble og kefirsorbet kr. 495,00 Lørdage i april, tilbyder vi en spændende 5 retters menu, læs mere her. |
OBS: Der kommer nyt menukort den ca. 1. maj 2024.